Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Hej Dziewczyny Proszę mnie tu do pasji według szewca , lub jak ktoś woli szewskiej pasji nie doprowadzać bo mnie wezmie .JAKI GRUDZIEŃ - toż to mi się moja teścioweńka połamie , no chyba ze będzie się turlała bo okrąglutka Dzisiaj od rana dzwonimy z moją psiaopsiułą i ni grzyba się dodzwonić nie możemy
Elu,to jest na stronie NFZ sanatoria odpowiedzi na pytania,ja to znalazłam ,ale to wygląda jakby ta osoba co odpowiada nie kumata albo na urlopie,podaje dane z 6 czerwca a tu 6 lipiec ,również dodzwoniłam się do NFZ-zwrotów nic,pani wyraźnie mi powiedziała rozpracowują grudzień 2015.
Witajcie, witajcie. Dopiero wróciłam z pracy do domu i mogę odpowiedzieć na pytanie. W pracy nie miałam czasu dojść do kompa.
Elu pytanie można zadać wchodząc na stronę NFZ Łódź. W zakładce "dla pacjenta" i w bocznym niebieskim panelu jest "zadaj pytanie". Tylko nie wiem dokłdnie jak to działa, gdyż to działa a raz nie. Wczoraj wieczorem też chciałam o coś zapytać ale nie chciało mi się otworzyć. Czyżby zadawane przez kuracjuszów pytania przerosły panie urzędniczki i wyłączyły tę zakładkę. A może pytania są zbyt skomplikowane i nie mają gotowych odpowiedzi.
Gosiu , dzięki .Miałaś szczęście że Ci odpowiedzieli bo tą formę znam ale nigdy mi się nie udało .Myślałam że znalazłaś jakąś inną możliwość .To co się dzieje to szok .Na dwie ręce dzisiaj nie udało się nam dodzwonić .Chyba odłożone słuchawki jak to kiedyś mawiano