Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Mi pomylily się dni. Na czwartek mialam dużo spraw a na piątek od cholery Dostalam motorka tam gdzie Kasia przejmuje się że jest płasko a teraz boję się usiąść.Bo nie wstane .Jeszcze mam dużo spraw na dziś. Nie wyrobie Może poznym wieczorem odezwę się. Jak będę konać. Jak by co.to zapalcie świece
Co za dzień . Z wyliczeń wychodzi że Paweł stawia 3 świeczki. Po jednej na głowe kazdego pozostałego.
Remek.Ty masz astmę czy palenie Ci wychodzi plucami?
I usiadlam. Teraz problem wstać. Rano wlazlam na szafkę kuchenna w( celach rekreacyjnych )to chcialam straż pożarną wołać zeby mnie znieśli. Co z czlowieka może się zrobić!
NIe mam nadzieje,że mnie zwyczajnie po wysiłku przytkało ,sercowe sprawy jestem wyczulony bo mój Tato zmarł jak miał 42 lata:( ,to tak wysoko przytkało na środku blisko gardła prawie i jeszcze psu jedzenie szykowałem i na schodkach nura dałem ale pod górkę mało nadgarstków nie wywaliłem no masz babo placek no dobrze,że z jajkami nie szedłem no w sumie szedłem ale w dłoniach nie miałem
Pancernz pisze:NIe mam nadzieje,że mnie zwyczajnie po wysiłku przytkało ,sercowe sprawy jestem wyczulony bo mój Tato zmarł jak miał 42 lata:( ,to tak wysoko przytkało na środku blisko gardła prawie i jeszcze psu jedzenie szykowałem i na schodkach nura dałem ale pod górkę mało nadgarstków nie wywaliłem no masz babo placek no dobrze,że z jajkami nie szedłem no w sumie szedłem ale w dłoniach nie miałem
To i chyba dobrze że w dloniach nie miałeś!
Ale już lepiej? Musisz być pod kontrolą kardiologa jesli jesteś obciążony genetycznie serduchem.Albo masz wielkie serce! i Ci się nie mieści w klacie.