Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam
Andrzeju... A jeśli wylądują... Masajowie albo Aborygeni
Co wtedy z Rudolfem
Myślisz, że go oszczędzą
Bo kto będzie rozdawał prezenty
Niech lepiej zostanie w Laponi
Pędzę zobaczyć... czy morza nikt nie zabrał
Powiem wieczorem
Moje drogie Nocne zmykam spać , po bardzo ale to bardzo nie miłym zdarzeniu na forum.Muszę się przespać z tematem.Jutro ani w niedziele pewnie nie zawitam ale to dla tego że na szczęście czekają mnie miłe chwile-spotkanie z dawnych żakowskich lat Tamtą sprawę odkładam na potem.
Hop hop jest tu ktoś?
Wszyscy się cieszą pogodnym piątkiem?
Mnie weekend szykuje się obiecujący gdybym jeszcze nie musiała jutro rano ogarniać mieszkania błeee,ale potem mam taaakie plany
Do zobaczenia