Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
A wiecie jakie jest moje marzenie..??? Chciałbym osobiście poznać pana MOCZYKA. A jeśli jeszcze zadeklaruje się KRÓLOWA - "Kruszynka"..., to jak bum cyk...
dr Moczyk się szykuje,myślę że nas nie zawiedzie,przywiozę Wam Władka myślę że się Wam spodoba.MIX piszę teraz z netbooka,podłączyłem właśnie darmowy internet AERO2,śmiga jak się patrzy!dla zainteresowanych odsyłam do google.pl 3 lata za free! bez żadnej umowy!