Skupcie się na sobie nie na nas
Chce ktoś dołączyć
Ale proszę nie przeszkadzajcie.
Tak jak napisał Orfeusz
-spotkała się grupa ludzi chorych z różnymi dolegliwościami, wspieramy się, podnosimy kiedy ktoś upadnie i uszanujcie to. Tak będzie prościej.

To nie tylko ja tak odbieram.wierz mi.Jesteś osobą z szerokim zasobem wiedzy.Z wypowiedzi wynika ze nteligentnym bardzo czlowiekiem.Powinnaś przez tak dlugi czas obserwacji poznać nas wszystkich.Sposoby wyrażania emocji.nasze problemy.troski...I nawet na moim przykładzie jeśli rzuce jakieś hasło i brak odpowiedzi to znaczy że nikt nie chce o tym pisać. Trzeba to uszanować. A błędy i literowki mało istotne.mariamagdalena pisze:jestem wyluzowana.
Nie chcę mącić.
Przykro mi że tak odbierasz moje wypowiedzi.
bez przesady, nie obserwuję was na okrągło, nie mam powodu. Nic specjalnie ciekawego tu się nie dzieje. A teraz już w ogóle nie będę. Ani ja mieszkaniec wschodniej polski ani kuracjusz oleckowy. I nie piszcie że jesteście otwarci na nowe dusze bo już kilka pogoniliście. A kilku odeszło z własnej woli i pewnie wiedzieli co robią.Orfeusz pisze: To nie tylko ja tak odbieram.wierz mi.Jesteś osobą z szerokim zasobem wiedzy.Z wypowiedzi wynika ze nteligentnym bardzo czlowiekiem.Powinnaś przez tak dlugi czas obserwacji poznać nas wszystkich.Sposoby wyrażania emocji.nasze problemy.troski...I nawet na moim przykładzie jeśli rzuce jakieś hasło i brak odpowiedzi to znaczy że nikt nie chce o tym pisać. Trzeba to uszanować. A błędy i literowki mało istotne.