Paczka z Olecka

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
kaska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 sty 2017 10:18

Re: Paczka z Olecka

Post autor: kaska »

Maria, wiesz co :?: wydaję mi się, że już sama się zaplątałaś w tym co piszesz i przepraszam Cię bardzo ale nie będę już dziś więcej pisać. Prośba przeanalizuj swoje wszystkie ostatnie posty i zastanów się nad sobą kim Ty naprawdę jesteś a nas nie oceniaj, bo wpisem, że nic fajnego tu na forum się nie dzieje i tym, że niby nikogo nie chcemy dopuścić do forum albo ktoś był i sam odszedł wiedział co robi nie było fajne z twojej strony ale ok to twoje zdanie. Jak sama zauważyłaś mnóstwo ludzi nas czyta, nie wiem co o nas myślą? ich sprawa.
Tak więc dobranoc. Proponuję rachunek sumienia. I oczywiście do jutra.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

nie, nie zaplątałam się jestem świadoma znaczenia swoich wypowiedzi, zarówno tych w eterze jak i tych na papierze lub w komputerze.

"kaska"
Maria, wiesz co :?: (...) wpisem, że nic fajnego tu na forum się nie dzieje (...)
napisałam że nic ciekawego się nie dzieje. Nie FAJNEGO tylko CIEKAWEGO. Dla mnie ciekawego. Bo tak jest. I od razu zaznaczę że nie łapię za słówka - po prostu użycie innego sformułowania zamienia sens mojej wypowiedzi.
Od razu też zaznaczę że pisałam o wątku nie na forum. Gdyby mnie forum nie interesowało to by mnie tu nie było. Czasem można pozyskać na forum wiedzę. A dla mnie to jest ważne.
ktoś był i sam odszedł wiedział co robi nie było fajne z twojej strony ale ok to twoje zdanie.
bo kilka osób odeszło z wątku a część w ogóle polikwidowała konta.A skoro odeszło to pewnie miało powody.Trudno też podejrzewać że nie wiedziały co robią, myślę że były świadome swoich działań. Tak mi się wydaje przynajmniej. Może tym powodem był brak czasu? a może coś innego? Ale cieszę się że szanujesz moje prawo do własnej opinii. Kilka osób też zaglądało ale nie zostało na dłużej.
Jak sama zauważyłaś mnóstwo ludzi nas czyta, nie wiem co o nas myślą? ich sprawa
:lol: :lol: . Na pewno znasz takie stare powiedzenie: mniej wiesz , lepiej spisz.
Naprawdę, czasami lepiej nie wiedzieć :!:
I oczywiście do jutra.
:shock: :shock: :shock:

rozumiem że post był kierowany do mnie ala ta końcówka ostatniego zdania już chyba nie. Dziwne by było jakbym jutro tu wróciła po tym jak zostałam potraktowana; nie ukrywam, że przez Orfeusza głownie ale wypowiadał się w imieniu wszystkich. . Dziwne, niesmaczne i niezgodne z moimi zasadami. Może jestem drobiazgowa ale czyż ktoś z nas jest bez wad? A poza tym , cóż , nie po drodze nam razem. Mamy inne problemy, inne poczucie humoru.:lol: to generuje później niesmaczne sytuacje.

Będę na forum ale wątek żegnam na zawsze.
kaska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dzień dobry wszystkim :serce: :kwiat: bez wyjątku.
Kiepska noc młodego mi wcięło nie wrócił na noc pisałam, dzwoniłam nic zero odzewu. Chyba zrobię mu jak wróci jakiś Armagedon :evil:
Orfeusz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 07 sty 2017 18:58
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: Orfeusz »

mariamagdalena pisze:nie, nie zaplątałam się jestem świadoma znaczenia swoich wypowiedzi, zarówno tych w eterze jak i tych na papierze lub w komputerze.

"kaska"
Maria, wiesz co :?: (...) wpisem, że nic fajnego tu na forum się nie dzieje (...)
napisałam że nic ciekawego się nie dzieje. Nie FAJNEGO tylko CIEKAWEGO. Dla mnie ciekawego. Bo tak jest. I od razu zaznaczę że nie łapię za słówka - po prostu użycie innego sformułowania zamienia sens mojej wypowiedzi.
Od razu też zaznaczę że pisałam o wątku nie na forum. Gdyby mnie forum nie interesowało to by mnie tu nie było. Czasem można pozyskać na forum wiedzę. A dla mnie to jest ważne.
ktoś był i sam odszedł wiedział co robi nie było fajne z twojej strony ale ok to twoje zdanie.
bo kilka osób odeszło z wątku a część w ogóle polikwidowała konta.A skoro odeszło to pewnie miało powody.Trudno też podejrzewać że nie wiedziały co robią, myślę że były świadome swoich działań. Tak mi się wydaje przynajmniej. Może tym powodem był brak czasu? a może coś innego? Ale cieszę się że szanujesz moje prawo do własnej opinii. Kilka osób też zaglądało ale nie zostało na dłużej.
Jak sama zauważyłaś mnóstwo ludzi nas czyta, nie wiem co o nas myślą? ich sprawa
:lol: :lol: . Na pewno znasz takie stare powiedzenie: mniej wiesz , lepiej spisz.
Naprawdę, czasami lepiej nie wiedzieć :!:
I oczywiście do jutra.
:shock: :shock: :shock:

rozumiem że post był kierowany do mnie ala ta końcówka ostatniego zdania już chyba nie. Dziwne by było jakbym jutro tu wróciła po tym jak zostałam potraktowana; nie ukrywam, że przez Orfeusza głownie ale wypowiadał się w imieniu wszystkich. . Dziwne, niesmaczne i niezgodne z moimi zasadami. Może jestem drobiazgowa ale czyż ktoś z nas jest bez wad? A poza tym , cóż , nie po drodze nam razem. Mamy inne problemy, inne poczucie humoru.:lol: to generuje później niesmaczne sytuacje.

Będę na forum ale wątek żegnam na zawsze.

Też Cię kocham! !Pa!
Orfeusz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Hej! :D Dzień sloneczny rozpoczęty! :kwiat:
Musisz Kasiu przeprowadzić z nim rozmowę jak wróci. .Konieczne.Nie klotnia.tylko tlumaczenie.To lepiej działa. No może nie we wszystkich przypadkach. ;) :D
kaska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Odezwał się małpiszon jeden przynajmniej wiem, że żyję i jest cały i niekoniecznie zdrowy ;)
Orfeusz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

To dobrze że w miarę ok. ;) Młodość taka jest.Trzeba wyszumiec się żeby potem spokoju zaznać i nie żałować że życie jest smutne.Teraz jego czas.
Orfeusz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Znam takich ludzi.że pokorni i grzeczni za młodu a po slubie dostają" szaleju"i odbijają zaleglosci kosztem żon i dzieci.Wtedy dramat.....
kaska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

No masz racje.
Zimno coś dziś albo ja będę chora coś ma gila pod nosem :lol:
Ciekawe jak Paweł po grillu się czuje :?:
Orfeusz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Już nie spi! :kwiat:
Do Entropii bo zapomnę: Na bolerioze to trzeba pić vilcacore( nie wiem jak pisze się) i rdest japonski i chinski.Oraz dieta bezcukrowa niestety :( Dziś dowiedzialam się z tv :D
ODPOWIEDZ