Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam ja również dołączam się do złożenia gratulacji fajnych przydziałów
Koniec tygodnia kończę z numerkiem 13759
Pozdrowienia i całuski dla wszystkich klikających
Bardzo dziękuje Wszystkim za dobre słowa i życzę również trafionych i udanych wyjazdów ,bo Krynica piękna ,ale sam ośrodek nie wiem i mało wiadomości na jego temat
Dzień Dobry.
Zaczynam dzień i tydzień z numerem 8030.
Siedzę w tym 8 wagonie od 6 czerwca 2017 r..
Nie chcą,mnie wypuścić i ponad miesiąc trzymają bez żadnego kateringu .
Czekam.
Fajnie było ????
Znów sępisz w kolejce, bliziutko mnie
Może razem nas rzucą gdzieś i kiedyś
Ogólnie we wróżby nie wierzę. W Kazimierzu tych cyganek, na czarno ubranych było pełno.
Mówiły - "choć powróżę, ty jesteś taka sama, jak ja. Ja do niej coś się na czarno ubrała - zmień styl
Daj może na herbatę - ja mówię kupię ci. A ona w długą, do innej naiwnej osoby
Tak , tak Wróżko Gieniu. pojadę,. ale nie sądzę, że w tym roku.