Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Wiem, że to brzydko " podsłuchiwać " , ale od jakiegoś czasu śledzę wasze konwersacje, tylko ja popołudniu rzadko mam dostep do kompa.
A dzisiaj swięto
Tak- najpierw jeszcze obczaimy, czy czasem jakieś kamerki na nas nie będą skierowane Nie ciekawie było by zobaczyć się na You Tube w roli kwiatowych kłusowników
deremi pisze:Tak- najpierw jeszcze obczaimy, czy czasem jakieś kamerki na nas nie będą skierowane Nie ciekawie było by zobaczyć się na You Tube w roli kwiatowych kłusowników
Kamerki są na pewno pójdziemy do lasy po kwiaty paproci