nasze -sanatorium.pl z nami zawsze świeci słońce

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
basiat
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 kwie 2014 17:00
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 5

Re: nasze -sanatorium.pl z nami zawsze świeci słońce

Post autor: basiat »

Andrzej, napisałam swój post tylko i wyłącznie na podstawie tego, co przeczytałam w tym temacie. Nie czytałam, co ,kto i gdzie wcześniej powiedział.W dalszym ciągu uważam, że padło zbyt dużo niepotrzebnych i nieładnych słów pod adresem wielu osób zarówno tych przed, jak i za barykadą. Wiem,że zapewne nie znajdzie się ani jedna osoba, która powinna poczuwać się do słowa "przepraszam"
Szkoda.....przykre jest to wszystko....
Awatar użytkownika
basiat
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 kwie 2014 17:00

Post autor: basiat »

Kochani, chcę jeszcze raz przypomnieć, że nie miałam na myśli żadnej konkretnej osoby/ osób. Tak, jak wczesniej napisałam, nie było mnie tu kilka dni i nie wiem, kto zaczął te przykre rozmowy? Nie dałabym rady przeczytać wszystkich postów w różnych tematach.Niczego nie sugeruję, bo nie wiem. Orfeusz, dzięki za wyjaśnienia :kwiat: A osoby , które być może poczuły się za winne przepraszam :kwiat:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Ponieważ ja zacytowałam ten wstrętny paszkwil z paczki dziwaczki autor też tej wypowiedzi tam jest i nie neguje by to nie była Jego wypowiedz ,powiem krótko nie wim kim są ci tam i ci tutaj ,nie obchodzą mnie słoneczka i te inne kolorki ,rzadko tutaj bywam :D ,ale weszłam ponieważ mi kazano tam wejśc przeczytać jak jakaś grupa ,kulturalnych ,niewiniątek obraża wszystkich pozostałych więc stąd ten cytat i ten temat.Nie jestem psem rasy Rottwailer ,nie jestem bezmozgowcem ,ani nikim z tych obrażliwych epitetów.I mam prawo czuc niesmak iż ktos kto się rejestruje :kolejno w odstępach kilku ,kilkunastu dni i kilku miesięcy tego samego roku (od 2016 pażdziernika ,listopada i stycznia 2017 ) obraża tych wzystkich forumowiczów ze słoneczkami i bez ,niebieskich i zielonych nie może robic tego nieprawdaż? wszak Ci ze słoneczkami sa tutaj lata i to oni to forum trzymają :shock: ,a moze ma pozwolenie? jest bezkarny? ma akceptację i szacunek?
Niestety moje NIE na takie zachowania.
Nic tutaj po mnie było miło ale jest bardzo nie miło .
To tyle i az tyle . :evil:
Pozdrawiam starych forumowiczow tych wieloletnich :kwiat: :serce: :serce: :)
I jeszcz jedno kiedys były minusy i nie były nadużywane pewna ich suma usuwała Trolli dzisiaj jak jest? róbta co chceta możecie sie nawet pozagryzać .Brzydkie słowo ? no gdziez tam pies może zagryżc kogoś a jeszcze rasy Rottwailer :evil:
Orfeusz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 07 sty 2017 18:58
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: Orfeusz »

Czasami czlowiek ma dwa oblicza. :(
Homo homini lupus est! :( (czy jakos tak :oops: )
entropia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 sty 2017 13:18

Post autor: entropia »

"reasumując-To My wszyscy ze słoneczkami zaatakowaliśmy paczkę z olecka" reasumując Andrzeju, a to co się dzieje tu i teraz to jak inaczej nazwać jak nie atakiem? Wszyscy ze słoneczkami? Raczej niewielka ich część. Czujesz się urażony? Ja też, ale czy to powód do publicznej dziecinady, rzucania kulturalnie w siebie mięsem wyrwanym cytatem z kontekstu zupełnie nie znając przyczyny? Zdecydowanie nie. Jeśli oczekujesz jakichkolwiek przeprosin, ależ proszę, PRZEPRASZAM. Dla mnie nie ubędzie, ale czy Tobie coś da?
entropia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 sty 2017 13:18

Post autor: entropia »

Kruszynka, ja też nie jestem dnem, mułem, dziwaczką, śmietnikiem... ale oddzielnego tematu z tego powodu nie zakładam uprofilowanego wyłącznie na to jak to mnie zraniono.
Awatar użytkownika
profus
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 19 cze 2017 19:40
Oddział NFZ: Świętokrzyski

Post autor: profus »

Ja was nie rozumiem. Jedni i drudzy urazeni, niby chcecie zakończyć niepotrzebna dyskusje a caly czas ją ciągnięcie i jeszcze bardziej się nakrecacie. A później dziwicie się ze ludzie.nie piszą na forum.
Nie można zjeść ciastka i je mieć. A spory nie lepiej na privie zalatwic?
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Kilka konkretów z tytułu..Paczka z Olecka do poczytania dla tych którzy nie znają sytuacji i nie mają pełnego obrazu, Paweł-08.07,20,49 16.52 str4. 07.07 20.43 i21.18 str.7,06,07,21.43i22.24 str 9.0607 18.55i 21.21 str11,to już na tyle z mojej strony,co do mojego słoneczka to ono do czegoś zobowiązuje-sam go sobie nie nadałem i nie po to tu jestem,złośliwy byłem zawsze i wiele osób to tu już odczuło,ale nigdy chamsko nikogo nie nazywałem,obrazić nie jesteście mnie w stanie-jak już wielokrotnie pisałem mogłaby zrobić tylko osoba która mnie dobrze zna :!: :!: :!:
Awatar użytkownika
administrator
Administrator
Na forum od: 28 lis 2008 22:27
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 1
Podziękowano: 2 razy

Post autor: administrator »

Najlepszym sposobem reakcji na łamanie zasad dobrych obyczajów, regulaminów czy prawa na forum jest zgłoszenie postu do moderacji za pomocą ikonki wykrzyknika. Co prawda moderacja nie następuje na żywo i czasem trzeba odczekać ale zawsze zajmę się takim zgłoszeniem i je rozpatrzę oraz adekwatnie zareaguję. W tym czasie, żeby nie wiem co się działo należy uzbroić się w cierpliwość i spokojnie odczekać ignorując ewentualne zaczepki.
Wzajemna agresja i nakręcanie złych emocji nie uspokoją atmosfery, to oczywiste i stare jak świat.
Zablokowany