Żeby to było w miarę czytelne , opiszę to tak ... przyznając punkty w skali 1 - 10 ...
Pan Dyrektor .....
Recepcja ..
Sprawne przyjęcie , zawsze uczynni i pomocni ....... 10 punktów
Lekarze ..
Moim lekarzem była Pani doktor Beata Ś ... przesympatyczna osoba . Dostałam , po rozmowie z Nią , zabiegi jak najbardziej dla mnie skuteczne .... 10 punktów
Innych lekarzy też słyszałam , że dobrze oceniano ..
Pielęgniarki..
Miłe , pomocne w każdej sytuacji .... 10 punków
Rehabilitacja ..
Sympatyczne i kompetentne osoby . Negatywnie odbierali wszyscy tylko Pana Michała ....
I jeszcze jedno co mnie zaskoczyło . Nigdy tego nie doświadczyłam . Na 9 masaży ręcznych , miałam 4 masażystów ... Pan Patryk ( przesympatyczny , młody człowiek ) , u którego miałam zlecony zabieg , wykonywał go tylko dwa razy . Jak mówił - nie od niego to zależało .. 9 punktów ..
Pokojowe ... i czystość w pokojach ...
Kilka pań na 8-piętrowy ośrodek ( mało ).... panie sprzątały .... w moim pokoju AŻ 3 razy . to nie żart ...
Brud , brud i jeszcze raz brud
W łazienkach zachlapane lustra , płytki , kafelki ...
Balkony ... na nich zeschłe , jesienne liście ...
W łazienkach zostawiały worki na śmieci , wynosiłyśmy je same ...
W środku turnusu wymiana ręcznika ( był jeden duzy ) i obrusu .... w miarę potrzeby , wystarczyło poprosić i zmieniano częściej bez odpłatności ..... 2 punkty ...
KO - Pan Bogdan .. bez opisywania ... 10 punktów ... zasługuje na więcej ..
Kuchnia ...
Jedzenie bardzo smaczne i urozmaicone ... wędlina , sery białe , żółte , parówki , kiełbaski na gorąco , jajka , sałatki , pomidor , ogórek , papryka , pasztet , dżem , zupy mleczne na śniadanie , codziennie deser .. np. pączek , drożdzówka, jogurt , owoce , serki , bigos ... z pieczywa - chleb , bułki , rogale .. zbyt mało ciemnego pieczywa .... kawa , herbata , kakao ...
Obiady ... też bardzo smaczne i urozmaicone ...... 10 punktów
Kawiarnia ..
Ceny przystępne , mała salka do tańca , ciasno przy stolikach , muzyka - rzecz gustu .... ponieważ się dobrze wybawiłam .. ...
Inne ...
W ośrodku basen , sauna , grota solna , zabiegi praktycznie na jednym -6 - piętrze , na - 5 - tylko basen , siłownia i sala do ćwiczeń zbiorowych ... brak opłaty klimatycznej , brak opłaty za telewizor , oraz darmowe parkingi ...
Dwie sprawnie działajace windy ... 10 punktów
Sklepik ...
Ceny kosmiczne , asortyment marny ... brak owoców , czasopism .... 5 punktów
Szklarska Poręba ...
Piekne , bardzo czyste , ciekawe miasteczko ... 10 punktów
Położenie osrodka ...
I tutaj ... dla osób dobrze sprawnych ruchowo , lubiących wędrówki po szlakach , cisze , spokój , to wymarzone miejsce i szczerze je polecam ...
Dla osób o mniejszej sprawności ruchowej , poszukujących kontaktu , jak nieraz na forum okreslano , z betonem , bliskości apteki , sklepów , miejskiego ruchu ...... Granit okaże się więzieniem ... i brońcie się przed nim nogami i rękami ..
Lekarz przepisał koledze z problemami żoładkowo - jelitowymi receptę .... chyba nie muszę więcej pisac ..... jak i gdzie miał ja zrealizować
Trudno zatem ocenić punktowo ... dla jednych .. 1 ... dla innych ..10 ...
Dyscyplina ..
Nie było sprawdzania pokoi wieczorem , noo , chyba , że było zbyt głośno .... 10 punktów
Na temat dyscypliny mogę jeszcze coś dorzucić zainteresowanym , ale na priv ..
Na ocenę ...10 punktów ... zasługuje także starszy Pan , który od świtu , do nocy porzadkował ośrodek na zewnątrz ...
I jeszcze .. bez punktowania .... mój pobyt , pomimo tego , ze czułam się jak na odludziu i końcu swiata oceniam na baaardzo udany .
Zabiegi bardzo skuteczne , miła atmosfera przy stoliku ( pozdrawiam Pana R ) , sympatyczni znajomi na spędzanie wolnego czasu , na tańce , na soczek