Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Jeszcze żyję Jutro ostatnia nocka i 2 tygodnie wolnego , ale trochę czeka mnie białych korytarzy , jak to mówi Princi. Księżniczka wróciła cała i zdrowa, cieszę się niezmiernie, wszyscy pozostali też się mają dobrze . Miłego wieczoru życzę i buziaki zostawiam
Co tu się dzieje ,jeżdżą na deskach na sucho budynie gotują, czekoladki wyciągają pochowane tu i tam
No to ja również poszalałam galaretka z czerwonymi porzeczkami zrobiona tylko najgorsze ,że dopiero jutro do zjedzenia
A tak na poważnie gdzie są wszyscy cicho tu...
Dzieje się dzieje , lody czekoladowe zajadam Lewku dasz rade z tą ostatnią nocką a i korytarze też szybciorem zaliczaj i w niepamięć puszczaj. Jak by się ktoś pytał to u mnie leje i burza nadchodzi
Wieczorek deszczowy
Po pracy jeszcze zaprawy , fasolki ogórki zaliczałam
Dopiero luziki , pózno czas na spoczynek
Zmęczenie daje znaki ,dobranoc nocne marki