Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Może ja się troszkę porządzę bo widzę że nie ma kto- proponuję godz 19, dnia 2906 pod grzybkiem ,a potem cała reszta, dla spóźnialskich zostawimy kogoś za karę na ławeczce z informacją, pozdrawiam
To pomachajcie nam chociaż biednym do kamerki Gdyby nie te chrzciny to może (ryzykując rozwód z Małżem) też bym wpadła pod grzybka A tak zostanie mi tylko odmachanie Wam łapką
andrzej1955 pisze:Może ja się troszkę porządzę bo widzę że nie ma kto- proponuję godz 19, dnia 2906 pod grzybkiem ,a potem cała reszta, dla spóźnialskich zostawimy kogoś za karę na ławeczce z informacją, pozdrawiam
Andrzeju,Andrzeju dlaczego proponujesz taka godzinę toż to pora tańców nie będziemy szaleć na parkiecie
zbiórka tak aby prosto pójść na tańce,tam Basia będzie trzymała stoliki za nogi,więc proponuję 29.06.2013 godz:18.00 do 18.20,pod grzybem/fontanną,nie najstarszym kuracjuszem/,jak się ktoś spóźni to dojdzie tam gdzie zarządzi Basia.obecność obowiązkowa,spóźnialski stawia szampana!