Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Elu,dodzwonić się dodzwoniłam,ale dla mnie nic.Myślę,że na reumatologie to były,bo jak powiedziałam reumatologia to pani poprosiła o pesel i poinformowała mnie potem,że trzeba wszystkie choroby podawać.
Ja mam wpisana tylko reumatologie,
chociaz tez mam nadcisnienie,
narazie nie dzwonie,
moge najwczesniej wyjechac za 2 tygodnie
to zaczynam za tydzień ,moze sie uda
smakija1 pisze:Ja mam wpisana tylko reumatologie,
chociaz tez mam nadcisnienie,
narazie nie dzwonie,
moge najwczesniej wyjechac za 2 tygodnie
to zaczynam za tydzień ,moze sie uda
Smakija i Bożenko też, życzę powodzenia ja też z Łnfz - reumatologia to proszę o relację kontaktów o zwroty , bo sama we wrześniu rozpocznę dzwonienie Mam pytanie po telefonicznym połączeniu długo się czeka na rozmowę z konsultantem NFZ?
Dziękuję Elu Wcześniej Grażynka pisała , że czas połączenia w zależności od kolejności jest nawet 30 min, ale to inne województwo.
Pytam , bo też muszę z pracy dzwonić. to będzie jakieś utrudnianie .. ale damy radę