Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Max weź pod uwagę,że to sobota i wszystkie tańce są płatne nie wiadomo na ile osób rezerwować,Poza tym niektórzy są w sanatorium i mają kolację.Najbezpieczniejsza godziny to popołudniowe czyli 15-16 pójście na kawę i podjęcie decyzji
Jak zwykle okazuje się że jak 2 polaków to 3 zdania- nie robic plebiscytu bo nic z tego nie wyjdzie tylko bałagan- macie dwie propozycje i godziny, czas na decyzję też, a kierowników tu nie ma - przynajmniej ja się nim nie czuję, pozdrawiam
Witam
Myślę, że propozycja Selene jest odpowiednia. Chyba, że będą tacy, którzy nie zdążą do tego czasu dotrzeć do Ciechocinka.
Ach.... Już się cieszę A moja koleżanka jeszcze bardziej