Sanatorium hotel Olecko 19.06.2017

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Bogusia1965
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 25 maja 2017 08:37
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6

Re: Sanatorium hotel Olecko

Post autor: Bogusia1965 »

Hej...trochę póżno ta 16-sta ,zwykle wole jechać wcześnie
j jest większa szansa wyboru pokoju no i osoby towarzyszącej w pokoju mam na myśli oczywiści koleżankę
Bena53
Na forum od: 06 lip 2017 08:36
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: Bena53 »

Bogusia1965 pisze:Hej...trochę póżno ta 16-sta ,zwykle wole jechać wcześnie
j jest większa szansa wyboru pokoju no i osoby towarzyszącej w pokoju mam na myśli oczywiści koleżankę
Może masz i rację , o tej porze to nie będzie atrakcyjnych pokoi, jadąc z Mińska Maz. o 21.30 będę w Olecku na 6.00 z tym, że aż trzy przesiadki no i noc zarwana. ;) Jeżeli interesuje cię jak wyglądam i czym się interesuje to zajrzyj na mój profil facebooka może akurat będę odpowiednią osobą do towarzystwa, nie palę a piję okazyjnie no i kompana imprez to we mnie nie znajdziesz :lol:
Bogusia1965
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

ha ha.... :lol: tylko jak Ciebie na tym facebook znależć przecież nie znam twojego iimienia adresu nazwiska wiec jak mam to zrobić ?
Bena53
Na forum od: 06 lip 2017 08:36

Post autor: Bena53 »

[quote="Bogusia1965"]ha ha.... :lol: tylko jak Ciebie na tym facebook znależć przecież nie znam twojego iimienia adresu nazwiska wiec jak mam to zrobić ?[/quot
Fakt, nie pomyślałam Nowicka Bożena Mińsk Mazowiecki :lol:
Krysia 13+
Na forum od: 10 lip 2017 19:02

Post autor: Krysia 13+ »

Witam, jade do Olecka na turnus od 7.10, moj [tel], mail [email], prosze o kontakt
Ostatnio zmieniony 08 maja 2018 23:11 przez administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: usunięto email i tel
Bogusia1965
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

witamy! następną kuracjuszke...
Krysia 13+
Na forum od: 10 lip 2017 19:02

Post autor: Krysia 13+ »

Witam serdecznie, jestem z okolic Warszawy wiec może udaloby sie razem jechać, proszę o kontakt to dogadamy szczegoly. Pozdrawiam
TenZlyiNiedobry
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 14 lip 2017 15:11
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: TenZlyiNiedobry »

Sporo dobrych opinii o sanatorium Olecko oni na pewno mają status sanatorium ?
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Witam! Z tego co odczytałam w internecie to miasto Olecko :lol: nie ma statusu uzdrowiska. Ze zdjęć :? zamieszczonych w internecie wynika ,że to hotel, z trwającymi remontami , położony nad :) pięknym jeziorem ,do którego to hotelu mającego pokoje noclegowe, sale zabiegowe ,zaplecze kuchenne, stołówkę ,oraz kadrę medyczną , ZUS kieruje na turnusy rehabilitacyjne.Można odczytać :shock: dużo opinii tutaj na forum
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 gru 2012 09:59
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękowano: 1 raz

Post autor: sztani »

[quote="TenZlyiNiedobry"]Sporo dobrych opinii o sanatorium Olecko oni na pewno mają status sanatorium ?[/qu
Nie ma statusu sanatorium a odbywają się tam turnusy w ramach prewencji rentowej ZUS .Kiedyś był to hotel . Tak jak wiele innych związanych z ZUS ośrodków choć by Koleczkowo (wcześniej Dom Seniora) :)
ODPOWIEDZ