Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dobry wieczór pogaduchy
Informuje że dostałam przydział Dąbki Dukat Medical SPA
3.O8.2017 do 24.08.2017 wczasy nad morzem tak jak chciałam
Nie tak mocno oblegane miejsce
Muza dancingowa czas zacząć https://www.youtube.com/watch?v=MfO7L00 ... l=RyszardK.
Witam Nocne Gaduły. Grażyna,gratulacje,cierpliwość popłaca. Ja od dzisiaj do końca lipca na urlopie. Niestety, nie będzie to beztroski czas ...Jutro zaliczam białe korytarze ... Potem oczekiwanie na wynik. Miłego wieczoru życzę i buziaki zostawiam.
Lewek jak urlop to super
Ale białe korytarze to już mniej
Wcześniej zaliczałam za następnym oczekuje
Więc każdy ma problem , mniejszy większy
Pózniej będzie dobrze
Dobranoc nocne marki
Witam-Cieszę się z tymi którzy dostali przydział nad morze i Bardzo mi Przykro że mimo urlopu Lewku musisz znowu te białe...korytarze przemierzać-BĘDZIE DOBRZE-bo nie ma innej opcji Pozdrawiam,Dobrej Nocki Życzę-BUZIOLE Przesyłam
Hej Mareczki,przesyłam pozdrowienia,pogodnej soboty, niestety siedząc cały czas w pracy.Lewku kochany musi być dobrze..Doskonale Cię rozumiem. Znam to z autopsji.
Hejka ..Ciągle tu przeplatają się smutne i wesołe wiadomości ..Ciągle coś dzwigamy na ramionach ..Dziś Wam życzę spokojnego dnia ...spokojnych myśli ..i spokojnej pracy ..
Może to dobra rada Eluśka myśli wprowadzić w stan uśpienia i cieszyć się dniem dzisiejszym.