Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
I ja się z Wami zgadzam zwłaszcza w kontekście dzisiejszego,bardzo mile spędzonego dnia który minął mi bardzo szybko.
Opaliłam się niechcący a konstrukcja odmawia współpracy ale...było warto
Przesyłam całuski
Witam Ada to miło że...miło spędziłaś dzionek-co do konstrukcji-to wystarczy popatrzeć na mapy pogody-wyże,niże,fronty-a My wśród nich-konstrukcja nie jest z żelaza ani betonu-ani razem wzięte już niedługo wracają upały-Pozdrawiam Wieczorowo