Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dziękujemy za pozdrowienia i buziaki z Mazur-Rydzu zapach kawy z pod Nosala aż tu się unosi Rybko zwrotne Buziaki i Pozdrowienia na Miłe Popołudnie dla Mazur Rydzyku Miłych spacerów po Tatrach Rybko,Pozdrowienia z Centralnej
Ściskam bardzo mocno tych w górach , nad morzem , na mazurach , w centrum kraju, odpoczywających i tych na chlebek tyrających.Ja do września na odpoczynek czekam ale nie narzekam .W tym roku bez obowiązków każda wolną chwilkę wakacyjnie spędzam .Andrzejku bez straży się obyło ale trochę traumy pozostało bo stresik mały jest i ostatnia idę spać .Rano ledwo z życiem uszłam bo prewencyjnie wodą ognisko zalałam i pieczone ziemniaczki zmarnowałam .Głowę uratowałam Miłej niedzieli życzę