Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
U mnie numer 2367. Próbowałam dzisiaj się dodzwonić, aby podpytać coś więcej, ale czekałam, czekałam, czekałam... wreszcie musiałam się rozłączyć (szef zaszczycił mnie swoja obecnością). No i czekam dalej
Elu, piszesz, ze są już przydziały, czy to znaczy ze Twoja Teściowa ma już przydział. Jeśli tak, to nie mogli Ci podać od kiedy i do jakiej miejscowości. Jezeli faktycznie już są rozdzielone nasze wnioski, to myślę ze mój również...i teraz ciekawość jest jeszcze większa od kiedy i dokąd. Ależ to jest adrenalina... Dziewczyny to lepsze od seksu
Witam,wszystkich oczekujących jak na m-c letnie dużo nr zeszło mój 2827 coraz bliżej. Gosiu,Elu jak tam u was ,czy daleko mam do was? Nikt się nie chwali przydziałem z łódzkiego NFZ .
Bożenko 2237.Bez przydziału ,ale jak już wcześniej pisałam one już są tylko my jeszcze nic nie wiemy .Lada dzień coś się pojawi ale myślę ze tak jak mi powiedziano nie wcześniej niż na pazdziernik , listopad
Dziękuje Elu,nie przeraża mnie listopad tylko,żeby nie była to przysłowiowa "dziura"-bo wtedy to załamka,ale ja jestem pechowcem to nie mam co liczyć na piękną miejscowość.
Bożenko super .ja Ci proponuję napisz sobie dużymi drukowanymi na lustrze JESTEM PECHOWA i co rano po przebudzeniu się upewniaj A nie pomyślałaś że panience rączka zawisła np na Wistom Kołobrzeg albo Admirał 1 Świnoujście z terminem 15 wrzesień