Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
W ZIEMOWICIE w Iwoniczu karty podpisano relaksacji zaznalam w BESKIDZIE.dla jednych strata czasu a dla innych i dla mnie rowniez jedyny moment na odpoczynek Dogadać sie zawsze z terapeutami mozna tudziez z pania psycholog sala owszem mala na kilkanascie osob z materacami i kocykami przysnąć mozna bylo chyba ze współkuracjusz mocno chrapal a i tak bywalo
Ja miałam kiedyś relaksację w Rymanowie- w Zimowicie.Na twardych krzesełkach trudno było się zrelaksować i odprężyć.
Chociaż niektórym "przyszło" to dość łatwo.Ja i pewna pani "rzucałyśmy" sobie wymowne spojrzenia.
W naszym przypadku relaks nie powiódł się.
Jestem ciekawa jak wygląda relaksacja w Sobieszewie , czy w ogóle się odbywa Pewnie zwolnią mnie z owej tak jak w zeszłym roku , bo co ja biedna zrobię że jak tylko pozycję horyzontalna przyjmę to natychmiast zapadam w sen i to całkiem głęboki Chyba że drewniane krzesła będą
Suzen pisze:Ja miałam kiedyś relaksację w Rymanowie- w Zimowicie.Na twardych krzesełkach trudno było się zrelaksować i odprężyć.
Chociaż niektórym "przyszło" to dość łatwo.Ja i pewna pani "rzucałyśmy" sobie wymowne spojrzenia.
W naszym przypadku relaks nie powiódł się.
Ten wątek mnie interesuje wzmianka o Zimowicie i twardych krzesłach
W Almie w Gd. Sobieszewie relaksacja odbywa się w salce na materacach . Wiele osób spało podczas tego ""zabiegu"" i P. psycholog to nie przeszkadzało. Na krzesłach siedząc -nie spotkałem się z tym . tak nie powinno być . Tak ,że Elu możesz śmiało spać (było stwierdzenie psychologa ,że sen to tez relaksacja i ja też tak myślę )