Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Po nocy Za daleko Nie dfam rady ,światełek nie mam ...no i po malinóweczce Psy zgarną i będę miała przymusowy nocleg w żłobku ...ciekawe ile taka "przyjemność kosztuje
Polać Ci ? Mam malinóweczkę ...troszkę już jej wyszło ale jeszcze dla Ciebie starczy Ja piję za nieudaną wycieczkę do Ciecha A Ty ? ...no i Elunia wymiękła ,zostaliśmy sami
andrzej1955 pisze:Meduzko, wyjedz na miasto to sprawdzisz
A witam Pana Niestety mój strój pozostawia wiele do życzenia ...jest że tak powiem dość skąpy i pokazanie się w tych "szmatkach" na ulicy byłoby co najmniej ryzykowne Nie podjudzaj ,zostaję w domu ,polać komuś malinóweczki
Zapraszam ...Nie przeszkadza Ci że będę śpiewać "Tańczę na stole ,kieckę zadzieram ,tłukę butelki ,depczę szkło Chyba lepiej by było jakbym poszła spać