Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
pechowa1dziewczyna,trudno nam z łódzkiego powiedzieć ja zaczynałam od 49490 wniosek 15.12.2015 już NFZ. DZIŚ 2652-przewidywany termin listopad,ale w naszym NFZ cuda się zdarzają.
pechowa1dziewczyna, Bożenka ma rację. Ja także składając wniosek 09.12.2015r. i już wtedy miałam numer 49.360. Wydaje mi się ze w każdym województwie wygląda to inaczej, u nas w łódzkim czeka się długo 22-23 m-ce. Wiem, że są województwa gdzie okres oczekiwania na wyjazd jest jeszcze dłuższy, ale są też i takie gdzie czeka się krócej.
A u mnie nr 2004. Ale...co tam dopiero wrociłam z pracy, dałam chlopakom jedzonko...właczyłam "piosenki sanatoryjne" i usiadłam do kompa. No i od razu lepiej się czeka na swoją kolejkę
Mady..przez 3 dni - 312 numerkó, to nie jest źle. W Łodzkim są dni ze spada 20, 40, a miałam i takie że spadły 4 numerki.Więc u Ciebie nie jest najgorzej.