Iwonicz Zdrój Sanvit od 22.06.17
- walldi02
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 11 cze 2017 18:59
- Oddział NFZ: Lubuski
- Staż sanatoryjny: 2
Re: Iwonicz Zdrój Sanvit od 22.06.17
-
alaxa
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 21 cze 2016 09:35
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 4
Witaj Agatko, ja jadę do Sanvit-u, w czerwcu, jeżeli możesz, to podpowiedz jaki pokój, na która stronę i na którym piętrze są najfajniejsze, czy można sobie wybrać, czy raczej jest się zdanym na Panie z recepcji. Co będzie najbardziej przydatne, chętnie skorzystam z Twoich podpowiedzi, z góry dziękuję. Pozdrawiam cieplutkoagata1981 pisze:Witam drodzy kuracjuszy bylam w Sanvcie w Październiku jesli ktos ma jakieś pytania chętnie udzielę informacji serdecznie Pozdrawiam
-
agata1981
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 27 wrz 2016 19:14
- Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Zacznę od tego co bardziej przydatne
* pozytywne nastawienie
*góra optymizmu
*dobry humor
* zapewne wygodne obuwie jest co zwiedzać jest sporo wycieczek na które warto pojechać osobiście byłam w Miszkolcu kąpiel W grotach cudowne doznania i przeżycia wiec polecam bo taka okazja więcej moze się nie powtórzyć.
*pamiętam że jest jeszcze wycieczka na które będzie potrzebny paszport wiec jeśli reflektujesz to warto wrzucić to do walizki
* jeśli chodzi o zabiegi Panie i Panowie na zabiegach bardzo życzliwi uczynni a co najważniejsze zawsze uśmiechnięci i pomocni jesli jakiś zabieg nie odpowiada badz sie źle czujesz warto zgłosić lekarzowi zastąpi innym
*co do posiłków to roznie jednym starczyło inni byli głodni w zależności co komu pasowało sa różne posiłki W zaleznosci od tego jaki rodzaj wybierzesz badz jaki przypisze lekarz
*na koniec jesli chodzi o pokoje to są różne osobiście byłam na 3 piętrze w pokoju jednoosobowym ale w studio za scianą miałam 2 lokatorki wspólna łazienka wc odobno
Pokój od strony lasu troszke ciemny ale tragedii nie było spokoj cisza od strony przeciwnej widok na miasteczko i w dali na Rymanow wiadomo od strony miasteczka jest glosniej bo na zewnatrz zawsze cos sie dzieje wiec wybor pozosrawiam Tobie aha i najwazniejsze jesli zamawiasz przez tel jakis wybrany pokoj rowniez jest platnosc za rezerwacje jak dobrze pamiętam 30 zl pokoje o różnym standardzie dodatkowo płatny telewizor żelazko oczywiscie jesli chcesz mialam w pokoju telewizor ale przez cały pobyt nie włączyłam to ani razu nie miałam takiej potrzeby
mimo iż przez 3 tygodnie tylko 2 dni zaswiecilo słoneczko a resztę pobytu lało ale jak widać nie miałam czasu sie nudzić najważniejsze dobrać sobie odpowiednią ekipę i pobyt minie w mgnieniu oka
Jeśli masz jeszcze jakieś pytanie to śmiało chętnie udzielę info
Serdecznie Pozdrawiam życząc udanego wypoczynku
-
alaxa
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 21 cze 2016 09:35
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 4
-
agata1981
- Pomocny Kuracjusz

alaxa pisze:Wielkie dzięki Agatko, Twoje wskazówki są bardzo cenne. Pozdrawiam cieplutko![]()
![]()
![]()
Nie ma za co cieszę sie ze mogłam chociaż w taki sposób pomóc
- walldi02
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 11 cze 2017 18:59
- Oddział NFZ: Lubuski
- Staż sanatoryjny: 2
- Marlenka
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 30 lip 2015 20:09
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 3
Witaj agata1981agata1981 pisze:Witaj !![]()
* jeśli chodzi o zabiegi Panie i Panowie na zabiegach bardzo życzliwi uczynni a co najważniejsze zawsze uśmiechnięci i pomocni jesli jakiś zabieg nie odpowiada badz sie źle czujesz warto zgłosić lekarzowi zastąpi innym
* Jak jest z ręcznikami ile i jak często zmieniają?
* Czajniki są w pokoju?
* A są może suszarki w łazienkach?
-
agata1981
- Pomocny Kuracjusz

Bylam z NFZ mialam znajomych którzy byli z ZUSU fakt jest faktem ze zabiegów masa ciezko bylo z czasem dla siebie , ale takiej tragedii strasznej nie było.
Znajomi mieli nawet zabiegi do 20 niektórzy do 21 .
Być dobrze zorganizowanej to i czas wolny sie znajdzie nie ma co sie załamywać.
Jeśli chodzi o ręczniki to są duży i mały jak będziesz miała potrzebę wymienić wystarczy poprosić nie było u mnie z tym problemu chociaż na każdy wyjazd zabieram swoje.
Suszarek niestety nie ma w łazienkach jesli musisz mieć to swoje.
W pokoju
Czajnik jak najbardziej jest szklanka łyżeczka
Chociaż ja zawsze zabieram swoje prywatne rzeczy.
Serdecznie Pozdrawiam