Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Byłam w Busku na przełomie kwietnia i maja....Jestem bardzo zadowolona z tego pobytu. Byłam na kilku wycieczkach,po kolacji chodziłyśmy na kijki, do południa zabiegi .Na tańce wcale nie chodziłam a jednak czas mi szybko i mile upłynął.Przy Markonim jest piękny park, pogoda była super,przyjechałam opalona, chociaż nie opalałam się, bo po zabiegach nie wolno było leżeć na słońcu...... jeśli będę składać wniosek do sanatorium to do Buska.Nie obrzydzajcie sobie pobytu w sanatorium, jak jest tak źle nie składać wniosków dać miejsce innemu.
Basiu, nie było tak żle ale podobno kazdy ma swoje miejsce na ziemi. Fajnie ze jestes zadowolona z pobytu i zycze Ci zebys jeszcze tam pojechala. Ja z wczesniejszego sanatorium wrocilam z nowymi silami i o tym mowie i chetnie tam tez bym wrocila. pozdrawiam
no dziewczyny ktora jest samotna w Busku ..ja jade ale dopiero 24 .06.
moze bede potrzebowac kto to wie małolaci i fececi po 50 odpadaja
Miłego dnia..Dominick a co nie ma tam babeczek