kto złożył wniosek w grudniu 2015 roku?

Formalności związane z wyjazdem do sanatorium - wnioski, skierowania, koszty, terminy, zwolnienia, itp.
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 2

Re: kto złożył wniosek w grudniu 2015 roku?

Post autor: Fionka »

Witam w nowym tygodniu .Przesyłam pozdro. od Smakiji której necik szwankuje :) Małgoniu ja też w drugą stronę , w kierunku nad morze :lol: ale kiedyś w Żakowicach latem stacjonowałam.Teraz kierunek Teofilów.Jak tam nasza kawusia :?:
bozenka999
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 cze 2017 13:14
Staż sanatoryjny: 1
Podziękowano: 2 razy

Post autor: bozenka999 »

Witam,dodzwoniłam się do NFZ -zapytałam o przydział dostałam odpowiedz,że nie sprawdzają otrzymanych przydziałów,przychodzi listownie 1 m-c przed.Zwrotów brak.
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Bożenko to jest to samo co mi powiedziała .Oni widzą że jest przydział ale nie widza gdzie.Widnieje do realizacji.Nasz NFZ nie daje do wyboru kilku miejsc tak jak to bywa w innych.Np. będąc w Leśniku rozmawiałam z Warszawiankami że dostały do wyboru inne miejscowości i klęły że się skusiły na ten niby Sopot.Jutro będę na Kopcińskiego to moze coś dopytam ale nie liczę za wiele bo tam gdzie można by było się czegoś dowiedzieć w tej sprawie nie mamy dostępu .
bozenka999
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dzięki Elu ,poczekamy na bliższe informacje,Gosi marzy się wiadomość o przydziale jeszcze w lipcu,ale to chyba nierealne mało zostało.
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Nie była bym taką pesymistką .Wszystko się może zdarzyć.Któraś z naszych krajanek - chyba Twoja imienniczka dostała info. z prawie 3 miesięcznym wyprzedzeniem a ktoś inny na 17 dni przed wyjazdem.musimy brać pod uwagę ze tak NFZ jak i ZUS to wyjątkowe ;) instytucje :roll:
bozenka999
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Masz racje,mój nr 2372.
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Teścioweńka 1822
Awatar użytkownika
gosiam
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 01 mar 2013 18:28
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 1 raz

Post autor: gosiam »

Hej, hej. Moj numerek 1769. Miałam zamiar zadzwonić do NFZ, żeby otrzymać jakieś bliższe informacje, ale nie miałam czasu. Prezes zrobił zebranie kierowników i nie wyrobiłam się czasowo, ale może jutro?. Chociaż jutro mam wyjazd służbowy, to też nie wiem czy się uda wykonać telefon. Bożenko, ja liczę, że którejś z nas uda się coś więcej ustalić :lol: Elu a z kawusią, oczywiście aktualne, tylko nie wiem kiedy, bo u mnie zmienia się wszystko jak w kalejdoskopie. W ten najbliższy weekend kuzynka zaprasza nas na imieniny Krystyny, a następny weekend mamy gości. W tym tygodniu mam jeszcze rehabilitację, którą kończe o 19tej.
bozenka999
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Och,dziewczyny myślę,że macie racje u nas pomału nr schodzą coraz bliżej i bliżej w innych woj.jest jeszcze gorzej.POZDRAWIAM. :D :D
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Musimy dogadać termin , bo ja też od niedzieli za dwoje będę pracowała aż do 12 sierpnia , no i Bożence musi pasować .Smakija na razie odpada bo wyjazd za pasem ale potem chętnie dołączy :)
ODPOWIEDZ