Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Maarek36 pisze:(...) wklejam tu fotkę z dzisiejszego rajdu po okolicach Szczawnicy. Pozdrowienia z Pienin
Dzięki Marku za pozdrowienia i za fotkę. Ostatnio tych fotek jakby coraz mniej na forum.
Mam pytania do Ciebie. Z jakiego miejsca robiłeś to zdjęcie? Co na nim jest? Oraz jakim sprzętem fotografujesz?
malgorzatas pisze:Oczywiście że wkleję. ..ale jak wrócę. ...trochę cierpliwości z pozdrowieniami '
Zgadzam się ale na Trzy Korony.....jeszcze nie dojrzałam
Dzięki Małgosiu za pozdrowienia. Tan brak cierpliwości jest spowodowany brakiem fotek na forum. Coraz ich mniej.
Co dotyczy się Trzech Koron to sorki. Wyszła moja nieznajomość tamtych terenów. Pomyliłem Orlicę z Okrąglicą.
Dzia_dek pisze:Dzięki Marku za pozdrowienia i za fotkę. Ostatnio tych fotek jakby coraz mniej na forum.
Mam pytania do Ciebie. Z jakiego miejsca robiłeś to zdjęcie? Co na nim jest? Oraz jakim sprzętem fotografujesz?
Dziadku, Drogi Dziadku Więcej ciekawych zdjęć ze Szczawnicy i okolic znajdziesz w innym dziale o miejscowościach uzdrowiskowych. Niestety - niewiele mam fajnych zdjęć ze Szczawnicy, którymi mógłbym się podzielić bo przez dwa tygodnie prawie nie było okazji do wyjścia. Tamta fotka jest z miejsc bliższych Piwnicznej, czyli ze Szczawnicy pokonujemy Radziejową. A zdjęcia robię zwykłym kompaktem, lecz w trybie M, czyli bez automatyki.
Pozdrowienia z deszczowej Szczawnicy
Dzia_dek nic się nie stało.....relację i opis z "koronek"pięknie opisała Suzen Ja po powrocie też coś wkleję. ..ale jeszcze odpoczywam .....słowa dotrzymam
Pozdrowienia nadal ze Szczawnicy aktualne. .....
Tak Geniu jestem tu już 14 dzień i pierwszy raz nam pada...raz mocniej raz mniej...ale jest 20 stopni....parasol i kaptur na głowę i spacer codzienny zaliczamy. ....humor zawsze dopisuje ....pozdrawiamy serdecznie....
Właśnie wróciliśmy z obiadku i spacerku nad Grajcarkiem....
Pada wciąż deszcz, lecz zdrowie i humor dopisuje. Po prostu musi.
A tak wygląda Plac Dietla w deszczu (fotka sprzed chwili) Pozdrawiam odwiedzających ten temat
Geniu my zaprawiona ekipa deszcz nam nie straszny....teraz już nie pada. ...I znowu idą upały od soboty.....pozdrawiam serdecznie.....z humorem i uśmiechem. ..
Tak czytam ,patrzę i nie wierzę.Małgosia pisze że jest 20 st --na zdjęciu ludziska w kurtkach.To jak to jest ? Zimno , kurtki to 15 stopni jak już i poniżej.Zresztą tak już bywa ,jak tylko słońca nie widać to bluzy i kurtki królują na ulicach.Turystom deszcz mało co potrzebny,ale żeby urosło w ogródkach trochę opadów potrzeba.Jutro będzie lepiej zapowiedzi meteo optymistyczne.Góry jednak to góry-pogoda potrafi zmienną być.Nie mniej sierpień deszczowy ma być ,co mnie dołuje baaaardzo .Wypoczywajcie ,oddychajcie rzeźkim powietrzem i nabierajcie sił na kolejne miesiące pracy.Urlop wiecznie nie trwa
Pozdrowienia dla Was .