Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Stokrotko to są kurtki przeciwdeszczowe. ..nosi się tutaj polary, dresowe kurtki....kurtki z kapturem gdzie łatwo to zwiniesz a wiadomo jak pada to każdy coś takiego ...lekkiego ma ...oczywiście nie zapominamy o parasolce
20 stopni to dla mnie ciepło. ..jak się podchodzi z 4 razy pod górę. ..
I pogodą się nie zamartwiaj.....W sierpniu też są ciepłe dni....tylko dzień już krótszy
Pozdrawiam wszystkich kochających góry...i Szczawnicę .....Gośka
malgorzatas pisze:Stokrotko to są kurtki przeciwdeszczowe. ..nosi się tutaj polary, dresowe kurtki....kurtki z kapturem gdzie łatwo to zwiniesz a wiadomo jak pada to każdy coś takiego ...lekkiego ma ...oczywiście nie zapominamy o parasolce
20 stopni to dla mnie ciepło. ..jak się podchodzi z 4 razy pod górę. ..
I pogodą się nie zamartwiaj.....W sierpniu też są ciepłe dni....tylko dzień już krótszy
Pozdrawiam wszystkich kochających góry...i Szczawnicę .....Gośka
Te przeciwdeszczowe zauważyłam.Tylko tam w oddali wydawało się że jednak ubranie z długim rękawem.
Zresztą czy to ważne.Każdy ubiera się wg. siebie i swoich potrzeb.Tak reaguję, bo mnie zawsze było i jest ciepło.Nawet zimą pod kurtką mam krótki rękaw Musi być naprawdę mroźno bym ubrała coś z dłuższym rękawem.
Miłego dnia życzę
No i kolejny dzień nam umyka w Szczawnicy jak ten czas ucieka
Dzisiaj był i jeszcze jest piękny dzień. ...żeby tak jutro też było bo wybieram się do Bacówki pod Bereśnikiem .....to tylko 3 km w jedną stronę ale dla tych widoków to gra warta poświęcenia. .. z pozdrowieniami. ..Gośka
Nianiu - co tam trapery na małych górkach, dziś na Bereśniku widziałem panie w klapkach i też dawały radę...
Trochę padało, lecz potem zaświeciło piękne słońce a nawet pojawiła się tęcza...
Zdjęcie autentyczne zrobione pół godziny temu z tarasu Dzwonkówki
Marek piękne zdjęcie - budzisz moje wspomnienia widoków z tych balkonów sprzed pół roku
Ja do Szczawnicy zawitam 7 sierpnia i już nie mogę się doczekać tej chwili
Pozdrawiam Ciebie i Mateusza
Marku ! Tak spoglądam na fotkę i ...przecież tam byłam.Na tarasie Nauczyciela"łapałam" pierwsze promyki słońca.Co prawda kwietniowe słońce jeszcze nie opalało.Ale momentami przygrzewało ładniutko.Słonecznych dni było jak na lekarstwo .Tęczy nie było.Czasem śnieg, czasem deszcz a czasem słońce -jak to w przysłowiu o kwietniu.
Twój pobyt pomału dobiega końca.Myślę że, zaliczasz go do udanych ,pomimo tych deszczowych chwil.
Pozdrawiam
goośka71 pisze:Marek piękne zdjęcie - budzisz moje wspomnienia widoków z tych balkonów sprzed pół roku
Ja do Szczawnicy zawitam 7 sierpnia i już nie mogę się doczekać tej chwili
Pozdrawiam Ciebie i Mateusza