Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Małgosiu ! Zdjecia wspaniałe.... dech w piersiach zapiera
Dziękuję, takie widoki zachęcają ,a jednocześnie sprawiają że doczekać się nie mogę kiedy je zobaczę na żywo.
Ta Twoja "perełeczka" to prawdziwa perełka .Szczęście niesamowite ! ujęcie na medal
Ostatnio zmieniony 29 lip 2017 16:42 przez stokrotka, łącznie zmieniany 1 raz.
Dziękuję Wam bardzo...jeszcze powklejam z Czerwonego Klasztoru...ale to nie dzisiaj...z pokazów Sokolnictwa tez mam dużo ale nie chcę zanudzać...
Dziewczyny i pamiętajcie..tak jak pisze Suzen buty to podstawa....a tam jest co zwiedzać i nogi uchodzić...