Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Jol .... ja też kocham ciepełko ale teraz zaczęło kropić i zrobiła się duchota na dworze .Ale to nic w domku chłodno.Jak mi się już chce nad morze .Dziś zagrałam w Lotto i pewnie nie za długo będę Twoją sąsiadką
Witam w ten upalny dzionek Oj cieplusio było, kolejny dzień spędziłam nad pięknym jeziorem, słoneczko grzało, woda ciepła niczym w Adriatyku , żyć nie umierać . Niestety jeszcze tylko jutro plażing i w środę do pracy Pozdrawiam cieplutko
No dzionki wyjątkowo gorące...
Mnie tylko martwi to że jutro nie wypiję kawy na tarasie z widokiem na góry...
Trzeba brać się za przepakowywanie walizek.W sobotę kolejny wyjazd....
A ja się z Wami już nie bawię-biorę zabawki i zmieniam piaskownicę to po cichaczu gdzieś się wyjeżdża-a mie to już się nie informuje-czy może miałbym ochotę strzeliłem focha