Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam.......W dn. 06.09.17r.---- 27.09.17r. będę przebywał w sanatorium w Goczałkowicach -Zdrój.....pawilon Limba.
Jeśli ktoś też tam jedzie w tym terminie - proszę ,napiszcie.
Z góry dziękuje też ,za ewentualne wiadomości o tym sanatorium,od osób znających ten kurort.
Pozdrawiam wszystkich kuracjuszy.
Ostatnio zmieniony 31 lip 2017 22:24 przez administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:uściślono tytuł
Naczytałam się i nasłuchałam tyle niedobrego o Goczałkowicach i Limbie, że zwyczajnie boję się tam jechać. Zadzwoniłam do rejestracji. Pani powiedziała, że jedynek nie ma. Ponieważ w czasie turnusu mam bardzo ważną sprawę rodzinną, zapytałam (zdawało mi się, że to pytanie retoryczne), czy można na weekend wyjechać. Pani odrzekła, że musiałby ktoś umrzeć, abym mogła wyjechać. No i wówczas trzeba zapłacić za taki wyjazd 60 zł.
Czy ktoś wie cokolwiek na ten temat? Czy rzeczywiście nie ma możliwości wyjazdu na weekend lub chociaż na niedzielę?
Witaj EVO.Widzę ,ze interesujesz się Goczałkowicami i Limbą.Mogłąbyś określić w jakim terminie będziesz w Limbie?
Pytam,bo może trafimy tam.... razem ? Mój turnus to: 06.09--27.09.2017.Pozdrawiam i czekam z nadzieją na odpowiedż
eva pisze:
Czy ktoś wie cokolwiek na ten temat? Czy rzeczywiście nie ma możliwości wyjazdu na weekend lub chociaż na niedzielę?
Dwa lata temu sąsiadowaliśmy przy stoliku w jadalni z kuracjuszem z Żywca, pomieszkiwał w Limbie, wyjeżdżał do domu na każdy weekend.
Korzystaliśmy na tym konsumując jego działkę a on w poniedziałek przywoził jeszcze pomidorki z swojego ogródka.
Więc nie ma strachu.
to przyjemnie żyć marzeniami twardo stąpając po ziemi...
Jest więc nadzieja, że i ja będę się wyrywać. Bardzo dziękuję Ci za wszystkie informacje. Trochę mnie to uspokaja. Najbardziej chyba boję się zamknięcia w krainie zakazów-nakazów i powszechnej niemożności.
Pozdrawiam serdecznie.