Goczałkowice-Zdrój, pawilon Limba - 6-27.09.2017

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
krys1krys2
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 30 lip 2017 18:47

Goczałkowice-Zdrój, pawilon Limba - 6-27.09.2017

Post autor: krys1krys2 »

Witam.......W dn. 06.09.17r.---- 27.09.17r. będę przebywał w sanatorium w Goczałkowicach -Zdrój.....pawilon Limba.
Jeśli ktoś też tam jedzie w tym terminie - proszę ,napiszcie.
Z góry dziękuje też ,za ewentualne wiadomości o tym sanatorium,od osób znających ten kurort.
Pozdrawiam wszystkich kuracjuszy.
Ostatnio zmieniony 31 lip 2017 22:24 przez administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: uściślono tytuł
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 sty 2012 18:52

Re: Goczałkowice-Zdrój, pawilon Limba - 6-27.09.2017

Post autor: stokrotka »

Ostatnio zmieniony 31 lip 2017 22:24 przez administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: uściślono tytuł
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 sty 2012 18:52

Re: Goszałkowice-Zdrój

Post autor: stokrotka »

eva
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 31 lip 2017 18:28

Post autor: eva »

Naczytałam się i nasłuchałam tyle niedobrego o Goczałkowicach i Limbie, że zwyczajnie boję się tam jechać. Zadzwoniłam do rejestracji. Pani powiedziała, że jedynek nie ma. Ponieważ w czasie turnusu mam bardzo ważną sprawę rodzinną, zapytałam (zdawało mi się, że to pytanie retoryczne), czy można na weekend wyjechać. Pani odrzekła, że musiałby ktoś umrzeć, abym mogła wyjechać. No i wówczas trzeba zapłacić za taki wyjazd 60 zł.
Czy ktoś wie cokolwiek na ten temat? Czy rzeczywiście nie ma możliwości wyjazdu na weekend lub chociaż na niedzielę?
krys1krys2
Kuracjusz
Kuracjusz

Witaj EVO.Widzę ,ze interesujesz się Goczałkowicami i Limbą.Mogłąbyś określić w jakim terminie będziesz w Limbie?
Pytam,bo może trafimy tam.... razem ? Mój turnus to: 06.09--27.09.2017.Pozdrawiam i czekam z nadzieją na odpowiedż
eva
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Termin zbliżony do twojego.
krys1krys2
Kuracjusz
Kuracjusz

Zabrzmiało to bardzo tajemniczo..EVO...Zbliżony? Dziwne troche...ale ok..nie nalegam.Spytalem tak...towarzysko..Skoro to tajemnica...więcej nie pytam.
eva
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

:D Tzn. przełom sierpnia-września, 15.09 wracam. Mamy więc szansę spotkać się gdzieś w kolejce do zabiegów.
Awatar użytkownika
jacky6
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 05 mar 2014 14:39
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 8
Podziękował: 34 razy
Podziękowano: 36 razy

Goczałkowice-Zdrój

Post autor: jacky6 »

eva pisze: Czy ktoś wie cokolwiek na ten temat? Czy rzeczywiście nie ma możliwości wyjazdu na weekend lub chociaż na niedzielę?
Dwa lata temu sąsiadowaliśmy przy stoliku w jadalni z kuracjuszem z Żywca, pomieszkiwał w Limbie, wyjeżdżał do domu na każdy weekend.
Korzystaliśmy na tym konsumując jego działkę a on w poniedziałek przywoził jeszcze pomidorki z swojego ogródka.
Więc nie ma strachu.

:mrgreen: to przyjemnie żyć marzeniami twardo stąpając po ziemi... :ugeek:
eva
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

:) Jest więc nadzieja, że i ja będę się wyrywać. Bardzo dziękuję Ci za wszystkie informacje. Trochę mnie to uspokaja. Najbardziej chyba boję się zamknięcia w krainie zakazów-nakazów i powszechnej niemożności.
Pozdrawiam serdecznie.
ODPOWIEDZ