Uzdrowisko Uniejów Park
Uzdrowisko Uniejów Park
Witam jade do senatorium do Uzdrowiska Uniejów Park czy ktos sie tam wybiera, lub ewentualnie juz był .Chciałabym wiedziec jak tam jest moje gg 12654874
-
maleńka1206
- Na forum od: 17 sty 2012 15:46
Re: Uzdrowisko Uniejów Park
Jeżeli możesz zmienić na jakieś inne sanatorium to zrób to ,nie jest to dobre sanatorium obsługa lekarska fatalna , o zabiegi trzeba się prosić , na wizytę do Pani ordynator trzeba się zapisywać bo nie ma czasu , po prostu fatalnie .pacjenci z ZUS traktowani sa jak zło konieczne.Po prostu żenada
Ja mam zgoła inne zdanie. Byłam zachwycona Uniejowem. Wywiozłam cudowne wspomnienia... świetnie się bawiłam. Trafiłam na super towarzystwo...
-
monika2501
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 08 mar 2012 16:13
Witam,
Czy ktoś z was był może w Uniejowie na turnusie z problemami psychosomatycznymi? jakie są zajęcia, jak powinnam się przygotować? Nigdy nie byłam w żadnym sanatorium i nie bardzo wiem co mnie tam czeka.
Dziękuję za ew. odpowiedzi.
Czy ktoś z was był może w Uniejowie na turnusie z problemami psychosomatycznymi? jakie są zajęcia, jak powinnam się przygotować? Nigdy nie byłam w żadnym sanatorium i nie bardzo wiem co mnie tam czeka.
Dziękuję za ew. odpowiedzi.
-
stokrotka1
- Na forum od: 19 mar 2012 12:36
Witam, na pobycie psychosomatycznym jest wiele zajęć m.in. muzykoterapia, choreoterapia, treningi relaksacyjne, konsultacje psychologiczne i inne. Nie ma czego się obawiać. Należy tylko pojechać tam z uśmiechem i dobrym nastawiem, bo to najważniejsze. Budynek jest nowy, wszystko piękne i eleganckie, także to też wpłynie na pobyt.
-
monika2501
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 08 mar 2012 16:13