Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
deremi pisze:Trafiła mi się sunia Wilczaka Czechosłowackiego ze schroniska ( to już kolejna- tamta 11 lat z nami była ). Jak dla mnie nieduża suczunia jest- 20 kilo ma ( jej poprzedniczka miała 40 )
Mój jest wielorasowy waży nie dużo na szczęście - jak wracamy że spaceru to nieraz nie chce mu się iść i muszę go targać na rękach , stary jest
Sloneczko pisze:Ja nie mam pieska. miałam dawno temu, kochałam jamniczki , ostatni zginął śmiercią tragiczna i od tej pory powiedziałam ....koniec. Za bardzo to przeżyłam. A i z drugiej strony to ja na nic ostatnio nie mama czasu. No własnie jak ja sie spakuje??? Jak ja nie mama czasu