Duszniki Zdrój Jan Kazimierz od 4 sierpnia
Re: Duszniki Zdrój Jan Kazimierz od 4 sierpnia
Mam pytanie czy ktoś mi się dowie i będę bardzo wdzięczny a jak się nie miniemy w Dusznikach to zaprosze na drinka
czy będę miał gdzie przechowywać rower w Janie Kazimierzu A będę bardzo wdzięczny juz obecnym tam na miejscu. Z góry dziękuję
-
anna37anna
- Kuracjusz

- Na forum od: 30 lip 2017 17:53
- Oddział NFZ: Opolski
- Staż sanatoryjny: 2
Rower???W dyżurce pielęgniarek.Mi tak odpowiedzieli na przechowanie walizek,że nie ma gdzie niestety chyba,że uproszę je. Nie martw się w budynku A zapewne coś mają do przypięcia,np.noga Pani która każe wracać na czas i spać
Ja jestem z budynku B więc mam bardziej pofikane -)
-
anna37anna
- Kuracjusz

Zadzwoń na centrale i zapytaj,są mili i odpowiedzą.anna37anna pisze:Rower???W dyżurce pielęgniarek.Mi tak odpowiedzieli na przechowanie walizek,że nie ma gdzie niestety chyba,że uproszę je. Nie martw się w budynku A zapewne coś mają do przypięcia,np.noga Pani która każe wracać na czas i spaćJa jestem z budynku B więc mam bardziej pofikane -)
ANNA 37 jeśli 37 to Twój wiek a nie rozmiar buta tzn ze nie będę tam odosobniony wiekiem:).pozdrawiam
-
anna37anna
- Kuracjusz

Ani jedno ani drugie ani ten budynek a rower też myslałam ale do plecaka mi się nie zmieści już...My kobiety wolimy pakować drobniejsze i mniejsze rzeczy...