Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Heloł nocne.
Ja myślałam że życie dziś stracę przez tą wilgoć po porannym deszczu.Obowiazków przedwyjazdowych mi się napiętrzyło trochę i niestety musiałam się trochę poszlajać po mieście.Jeszcze jutro dopnę kilka spraw i w sobotę fruuuuu...
Princusiu ucałuj ode mnie kogo chcesz i gdzie chcesz....chciałabym też z Wami teraz być.
A mnie się tu coraz bardziej podoba ..... muszę cicho pisać bo jak się dowiedzą to mnie wygonią
Andrzej buziole zabieram bo tu jest jakiś buziolowy niedosyt
Felice też byśmy chciały żebyż tu była z nami
Witam Witam
o pogodę nie pytam
Zastanawiam się ile to jeszcze portwa
Żeby choc troszkę wiatru choć troszke deszczu ..Dobrze ,że w mojej miescinie otwarto kilka kurtyn wodnych i Wodny Park za friko dla dzieci bo było by Cięzko