Iwonicz w czerwcu

W tym dziale piszemy wyłącznie na temat spotkań, zjazdów, zlotów forumowiczów.
Awatar użytkownika
deremi
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 lut 2013 19:03
Staż sanatoryjny: 6

Re: Iwonicz w czerwcu

Post autor: deremi »

A co Anusia- Kartinki złe były??? :lol: Czyżby jakieś skojarzenia? :lol: :lol: :lol:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

skojarzenia kakie :?: skoro admin nie wyciął to momentów nie było ;) ;)
Awatar użytkownika
deremi
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Jak to mówią- komu w drogę...... temu kopa :) Suczunia wie, że rano ciężko będzie wstać i już mnie wygania od kompa :lol: :lol: :lol: Wesołego hyc do łóżka Wszystkim życzę. Jutro też będzie dzień- ale to już jeden z niewielu PRZED :lol: :lol: :lol:
forumowicz

Trzymaj jutro za mnie kciuki :serce: jak przeżyje ten dzień to już spokojnie mogę jechać do Iwonicza :(
Awatar użytkownika
deremi
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witam Wszystkich pogodnie :kwiat: :kwiat: :kwiat: . Jak już wspomniałem :D pogoda jest ok. żadnej chmurki na niebie. Anusia dzisiaj ma ważny dzień, więc Wszyscy trzymajmy za nią kciuki by z pogodną twarzą promieniała nam w Iwoniczu. A na odgonienie stresu i negatywnych myśli poranny humorek:

Kowalski po wypłacie wypił z kolegą pół litra wódki. Nie mieli dosyć więc zaprosił kolegę do domu.
-Siądźmy w kuchni, bo w pokoju śpi żona i nie będziemy jej przeszkadzać.
Gdy Kowalski wyszedł do łazienki, jego kolega po cichu zajrzał do sypialni. Franek, twoja żona śpi z jakimś facetem! Eee, jo go znom, nie warto go budzić, on nie pije wódki.

Konkurs na degustację alkoholu. Niemiec próbuje piwo i po chwili: Piwo jasne, warzone w Bawarii z chmielu zebranego w 2000 r. Francuz degustuje wino rocznik 1710 z okolic Bordeaux. Chcąc zakpić z Polaka dają mu bimber. Wychylił i mówi: Żytnia. Sędziowie: Chyba się pomyliłeś...Chwilunia...Żytnia 28 mieszkania 6

W celi więziennej spotykają się dwaj znajomi. Jak to się stało, ze wpadłeś? Przez odciski. Znaleźli odciski palców? Nie, przez odciski na nogach. Nie mogłem uciekać.
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

Witaj Deremi :kwiat: , ja dzisiaj kończe pakowanie :) ....mam nadzieję :lol: :lol: . Dzisiaj i jutro w pracy mam bardzo dużo pracy. Aż mnie ciarki przechodzą jak sobie pomyśle, ze mogę zostać po południu w pracy. A tyle mam roboty w domu :(
Awatar użytkownika
deremi
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witaj Słoneczko :kwiat: :kwiat: :kwiat: . Wydaje mi się, ze czasem przesadzamy z myślami- że jesteśmy niezastąpieni i wszystko od nas tylko zależy. Może az tak bardzo nie musimy się starać i stresować by pozwolić sobie na troszkę zdrowotnego urlopu??? :oops: To ile w końcu tych walizeczek będzie? :lol: :lol: :lol:
elkaszka
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 16 mar 2012 22:18

Post autor: elkaszka »

Witajcie,
Wiesz Deremi, pewnie masz rację. Ale jak pomyślę, że będą mnie w sanatorium telefonicznie niepokoić w sprawach baaaardzo słuzbowo ważnych, to też muszę nadrobić i obrobić wszystko na zaś i przewidzieć rózne sytuacje . I zawsze tak mam, że przed urlopem lub wyjazdem muszę to wszystko przygotować i w zwiazku z tym koczuję do wieczora w pracy :evil: Tak więc rozumiem Cię Słoneczko, bo też tak mam. No i jeszcze egazaminy mojej córki.... No, jak najblizsze cztery dni przeżyję, to dalej juz tylko się cieszyc i relaksować w Iwoniczu :D .
PS. Ja też powoli szykuję walizkę i nie wiem, czy w jedną się "zmieszczę " :lol: :lol:
Pozdrawiam :serce:
forumowicz

Witam wszystkich :) Dziękuje wszystkim trzymającym za mnie kciuki, wszystko załatwione pomyślnie :kwiat: Pewni u was gorączkowe przygotowania do wyjazdu,u mnie też :lol:
forumowicz

Jak tam dziewczyny obrobione w pracy :?:
ODPOWIEDZ