Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Jeżeli jesteście fanami literatury erotyczne książka „Piąta fala pożądania” jest z pewnością dla was. Ta książka jest jedną z najlepszych polskich książek, które poruszają problem seksualności. Przenosi czytelnika do świata zmysłowości i erotyki, pozwala odkryć jego potencjał seksualny. Z czystym sercem dołączam do zwolenników tej pozycji literackiej, a tym, którzy jeszcze nie zapoznali się z twórczością Pani Moniki Nowickiej – gorąco polecam.
Jerzy Hordyński
Miłość
Cały dzień zmieściłem w telefonie,
który się nie odezwał,
cały dzień rekonstruowałem
twoje ciało,
czyli wstępowałem do nieba.
Wreszcie znalazłem
szpilkę do włosów.
Zakwitła różą.