Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam w Lukasie jest super poważnie ) Byłam tam dokładnie rok temu ...napisz jak było pozdrawiam życzę dobrej rehabilitacji .A ja się wybieram teraz do Iwonicza )
Mało nas, mało nas do...sanatorium "Lukas".
Być może od 4 listopada jedzie grupa bardzo chorych ludzi, nie mogących nawet korzystać z komputera?
Przepraszam za sarkazm, ale uważam że wcześniejsza organizacja to lepsza rehabilitacja.
Pozdrawiam i życzę powrotu do zdrowia.
Witam
.....bardzo chorzy też z internetu korzystają ;:):) -jadę do lukasa 04,11,2011 - czy może ktoś z Wrocławia , lub okolic ????? Dopiero dziś dostałam skierowanie .
Jestem już po kuracji w sanatorium LUKAS i uważam, że bez organizacji rehabilitacja wypada wspaniale! Przecież można trafić na dobre sąsiedztwo na piętrze lub na stołówce Zbiegi okoliczności nie istnieją!