Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
ciesze sie Ibizko ze juz jestes . ucze sie pisac na stare lata glupio wyglada . pisalam ci jade zaraz
do Cihocinka i troche sie boje bo to pierwszy raz ty ibizko duzo wiesz dlugo jestes w kolejce
ja tak szibko i nic nie wiem .
Zofka ty się nic nie martw, jedz ,odpoczywaj i się kuruj. Zawsze znajdzie się jakąś bratnią duszę. W sanatorium jak w każdym nowym miejscu , niepewność , trochę strach jak będzie ale się nie przejmuj ,będzie fajnie. Wez strój kąpielowy,.Dstałaś już to pismo ze skierowaniem. Kiedy jedziesz???
dziekuje bardzo Ibizko . dobrze ze tutaj piszesz ze mi podpowiadasz jusz sie nie martwie paniw biurze
tez mila tak jak ty i jade w czwartek dwudziestego siudmego