kto złożył wniosek w grudniu 2015 roku?
- Fionka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 mar 2015 18:09
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 2
Re: kto złożył wniosek w grudniu 2015 roku?
Po 15 sierpnia - takiego mam czuja
Teraz cała budżetówka do długiego weekendu się szykuje i czasu na pierdoły nie ma 
- gosiam
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 01 mar 2013 18:28
- Staż sanatoryjny: 16
- Podziękował: 1 raz
Też tak myślę, że po 15 sierpnia. Elu szacun, miałaś nosa we wcześniejszych wpisach, że przydział będzie ok. 20-go. 
- Fionka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 mar 2015 18:09
- Staż sanatoryjny: 2
Gosiu ja mam ostatnio katargosiam pisze:Też tak myślę, że po 15 sierpnia. Elu szacun, miałaś nosa we wcześniejszych wpisach, że przydział będzie ok. 20-go.
-
bozenka999
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 26 cze 2017 13:14
- Staż sanatoryjny: 1
- Podziękowano: 2 razy
Halynka,my mamy wszystkie między innymi kardiologie i to nas trzyma NFZ myśli,że jak nas przed trzyma to może,która odpadnie i zrobi się wolne miejsce.
-
bozenka999
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 26 cze 2017 13:14
- Staż sanatoryjny: 1
- Podziękowano: 2 razy
- gosiam
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 01 mar 2013 18:28
- Staż sanatoryjny: 16
- Podziękował: 1 raz
Halynka w przeglądarce mam wpisaną neurologie, a długopisem na otrzymanym piśmie o zakwalifikowaniu na wyjazd jest dopisane długopisem reumatologie i kardiologie. A gdy któregoś razu zadzwoniłam do NFZ dopytać kiedy mogę wyjechać, to pani powiedziała ze mam dopisaną kardiologię i uszę czekać 23 mce. Widocznie do przydziału brane są wszystkie choroby a nie tylko to które widać w przeglądarce. Bożenko, bardzo bym się cieszyła gdyby to byl ten tydzień
ale nie sądze że będę miała fajną
. Elu, Ty masz katar, a mnie boli gardło....duet z nas wyśmienity
. Poza tym fajnie mają Ci, co biorą 4 dni urlopu, a w efekcie mają 9 dni wolności. Nie wszyscy tak mogą 
- Halynka
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 02 sie 2017 12:58
- Staż sanatoryjny: 7
Gosiam nie wiem dlaczego tak Ci powiedziała .... myślę ,że jesteś z kolejki neurologia. U Ciebie kardiologia i reumatologia to choroby współistniejące.U mnie w dokumentach we wskazaniu proponowanego miejsca uzdrowiska -nadmorskie ,
a skierowanie do Piwnicznej /podgórskie / . Przy moich problemach z chodzeniem nie będzie komfortowo.