Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ja też witam i przepraszam że wczoraj dobranoc nie powiedziałam ale łysemu na złość lulu się udałam .Co Wy kochani z tą pełnią , wyją do księżyca , spać nie mogą Burza jednak rano spać nie dała 5: 30 na równe nogi mnie zerwała -Armagedon.Sytuacja jednak już opanowana.Magdusiu miłego pobytu w Ciechocinku .
Adelko w Łodzi sauna .Wczoraj smród w całym centrum nie do zniesienia a dzisiaj sauna .Sąsiad został bez dachu i samochodu .Karetki jeżdzą jak oszalałe , część miasta bez prądu , naziemne linie wysokiego napięcia leżą na drogach a i Twojej ławeczki na przesiadkowie tramwajowym też nie ma .Razem z betonem gdzieś pofrunęła .Ja mam przymusowe wolne bo nie było sensu do pracy się wybierać .Pewnie bym jeszcze nie dojechała.Mąż dopiero od godz 6: 30 do szpitala dojechał
Elu, prawdziwy kataklizm dobrze że zostałaś w domu, bo nie wiadomo co mogłoby Cię spotkać po drodze.
W Warszawie teraz w głębokim cieniu jest ponad32 stopnie, dla mnie koszmar. Dopiero pod koniec tygodnia ma się ochłodzić, trzeba wytrzymać.
No to trzymajmy się
Adelko do tej pory nie jeżdzą tramwaje , nadal kolejka jedzie na okrągło czyli za miast 28 minut to prawie dwie godziny.Mnie tylko wyrwało bramę ale już naprawione tzn. sama naprawiłam Upały no cóż zwariował ten świat w Egipcie 34 a w Krakowie 38 Wytrwałości Ci życzę .