Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
mariola56 pisze:W Ciechocinku nigdy nie byłam a sanatorium.Byłam tylko na weekendzie i tam mi się nie podobało.Rewia mody na deptaku.Książki też nie piszę ,tak tylko dałam temat.Nikt nie musi pisać o swoich przeżyciach.Sorki.
A widzisz ... jak oglądałaś się za kieckami na deptaku to i romansów nie zauważyłaś...
Oj, nie masz podzielnej uwagi ...
Aaaa przepraszam bardzo
Jaki temat dzisiaj przerabiamy??? "Wpływ rewii mody na deptaku na skuteczność podrywu danego obiektu"
Hmmmmm....całkiem ciekawe zagadnienie