ROMANS

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
ricolo666
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 29 lip 2017 21:11
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 3

Re: ROMANS

Post autor: ricolo666 »

WITAM ,bylem dwa razy w sanatorium i romans mi sie nie przydazyl :cry: ,ale jak by byla ku temu okazja to napewno bym nie odmowil,lepiej zgrzeszyc i zalowac niz nie zgrzeszyc i zalowac ze sie nie zgrzeszylo :serce:
Awatar użytkownika
mariola56
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 08 sie 2017 14:14
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: mariola56 »

Zibi .Wszystko jeszcze przed Tobą. :D
Awatar użytkownika
ricolo666
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

MASZ racje CHETNY ,zastanawiam sie dlaczego jezdza malzenstwa ,nie lepiej troche od siebie odpoczac?,widze tylko jeden powod -chorobliwa zazdrosc
Awatar użytkownika
mariola56
Kuracjusz
Kuracjusz

Macie rację ,tez nie rozumiem dlaczego jeżdża małżeństwa.Z obserwacji widać,że tylko się razemmęczą.Jedno chce na wieczorek ,adrugie na spacer. I tak nierobią nic ,tylko się nudzą.Jeżdżę już troszkę i zawsze sama .Wracam wypoczęta i zrelaksowana.
Awatar użytkownika
ricolo666
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Mysle MARIOLA ze i ja tak sie zrelaksuje,a moze to taki tred sanatorium razem wedwoje,tak jest jak piszesz jedno ma ochote na to ,drugie na co innego i tak sie szarpia przez caly turnus ,czesto tez dochodzi do klutni, :lol:
Awatar użytkownika
mariola56
Kuracjusz
Kuracjusz

Tak Zibi,często widziałam szarpiące się małżeństwa na turnusie.A tak ,jak jedziesz sam ,to robisz to,na co masz ochotę.Przyjeżdzasz do domku zadowolony. :lol:
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Fionka »

Ło matko chyba bym musiała zbzikować żeby drugą gorszą połowę zabierać :lol: , toż to jadę odpocząć.Nawet najidealniejszy związek potrzebuje przewietrzenia.Kota też można zagłaskać na śmierć :lol: Scenka z życia : Na kolacji moja koleżanka pyta siedzące obok małżeństwo czy wybierają się na wieczorek a Pani na to : Pani sobie myśli że pójdziemy żeby obce baby na niego się gapiły , do tańca prosiły , nie po to całe życie go opieram , prasuję i tu cały spis gorzkich żali :roll: :shock: Migiem ewakuowałyśmy się jak najdalej od tej pełną parą odpoczywającej pary kontynuując nasz romans z radością życia .Romans- czyli przelotny kontakt z drugą osobą z dziedziną sztuki , jakąś ideologią. :D
Awatar użytkownika
mariola56
Kuracjusz
Kuracjusz

:lol:
Awatar użytkownika
ricolo666
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

HA HA ,dobre z zycia wziete ,wiesniaczkaELA fajnie to napisala,popieram CIE myslimy podobnie :lol:
Awatar użytkownika
mariola56
Kuracjusz
Kuracjusz

Ostatnio znajomy mi opowiadał,był na wieczorku razem z innym kuracjuszem .Bawił się szampańsko.Był pierwszy raz na wieczorku .Przyjechał z żoną,która siedziała w pokoju i czytała książki.Udało mu się wyrwać ten jeden raz.Powiedział ,że już nigdy z żoną nie przyjedzie.
ODPOWIEDZ