Iwonicz w czerwcu

W tym dziale piszemy wyłącznie na temat spotkań, zjazdów, zlotów forumowiczów.
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Re: Iwonicz w czerwcu

Post autor: Sloneczko »

Elkaszka :kwiat: witaj, tak to prawda, tym bardziej jak ty za cos odpowiadasz i na dodatek rozliczasz sie przed instytucja pośrednicząca. nie chce zostawić nie załatwionych spraw osobie, która mnie zastępuje ale ja odpowiadam za całość :(.
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

anusia153 pisze:Jak tam dziewczyny obrobione w pracy :?:
:kwiat: Kochaniutka moja .....ja nie wyrabiam :lol: :lol: :lol:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

deremi pisze:Witaj Słoneczko :kwiat: :kwiat: :kwiat: . Wydaje mi się, ze czasem przesadzamy z myślami- że jesteśmy niezastąpieni i wszystko od nas tylko zależy. Może az tak bardzo nie musimy się starać i stresować by pozwolić sobie na troszkę zdrowotnego urlopu??? :oops: To ile w końcu tych walizeczek będzie? :lol: :lol: :lol:
i tak trzymać nie ma ludzi niezastąpionych :kwiat:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Anusia :kwiat: mam wrażenie , ze spędzimy ze sobą piękne, pełne wrażeń ;) :twisted: 3 tygodnie :lol:
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Post autor: eluunia »

Dziewczynki odpoczywajcie i fajnie się bawcie :) tylko na zabiegi proszę chodzić :lol: :lol: :lol: sprawdzimy jak Was odwiedzimy :o
forumowicz

Sloneczko pisze:Anusia :kwiat: mam wrażenie , ze spędzimy ze sobą piękne, pełne wrażeń ;) :twisted: 3 tygodnie :lol:
Już się cieszę :serce:Jak myślisz dresy brać, już ich 5 razy wkładam do walizy i wyciągam, może zamiast dresu jakiś likierek wziąć :? :?: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
forumowicz

eluunia pisze:Dziewczynki odpoczywajcie i fajnie się bawcie :) tylko na zabiegi proszę chodzić :lol: :lol: :lol: sprawdzimy jak Was odwiedzimy :o
Witaj Eluuniu :kwiat: na zabiegi :lol: :lol: obowiązkowo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Ja dresik wzięłam :D
Awatar użytkownika
deremi
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 lut 2013 19:03
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: deremi »

Dzień dobry :kwiat: :kwiat: :kwiat: .Mam nadzieję, że Wszystkim Paniom udało się sprawnie i bez większych trudności zrealizować trudne zadania o jakich pisały ( przecież to są jak widać profesjonalistki :kwiat: :kwiat: :kwiat: ). U mnie niebo jest w ciemnych chmurach, chyba można spodziewać się deszczu . Ja już wszystko mam przygotowane do spakowania więc chyba się udało zdążyć na czas :) . A oto i poranna porcja humoru:
Pan Bóg wysłał do Polski kilku świętych aby zbadali sytuację. Pierwszy udał się św. Antoni, który następnego dnia wysłał SMS – „ Bezpieka mnie goni - św. Antoni”. Posłał więc Pan Bóg św. Bonifacego. Po paru tygodniach otrzymuje telegram „ Nie mogę znaleźć pracy -św. Bonifacy”. Następnie udaje się św. Agata. Po dłuższym milczeniu melduje – „ Wsadzili na trzy lata – św. Agata”. Zakłopotany Pan Bóg postanowił wysłać jeszcze Żyda. Starozakonny długo nie wraca ale w końcu wysyła SMS – „Dokonałem przeglądu i wstąpiłem do rządu”.

Oficer NKWD przeprowadza inspekcję w podległej jednostce. W podziemiu koszar widzi 3 trupy. Pyta po kolei: Ten co? Zmarł bo zjadł trujące grzyby. A ten? Także zjadł trujące grzyby. U trzeciego widzi w głowie dziury od kul. Pyta więc. A temu co się stało? Nie chciał jeść trujących grzybów.
forumowicz

Witaj Deremi :) A u nas znowu bardzo gorąco i duszno mam nadzieje że w Iwoniczu będzie czym oddychać :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ODPOWIEDZ