Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzwońcie po zwroty, tak jak to zrobiła Smakija .Nie wiadomo co Tobie przypadnie w udziale ale ten Mikołaj to nie gwiazdkowy wcale z tego co czytałam i słyszałam od Jani , która w Busku była wiele razy .Wygląda na to że nasz łódzki NFZ chce się mocno wykazać w centrali dając kiepskie miejscówki .Czytając gdzie wysyła ludzi to ostatni sort .
Gosiu może będzie dobrze, chociaż osobno,ja też słyszałam,że są pisane krótkie pisma w sprawie wspólnych wyjazdów małżeństw także, bo przecież nie każde małżeństwo chce jechać razem.
Macie rację. Będziemy próbowały, może coś ze zwrotów, może się uda. Tylko szlak mnie trafia, że tyle czekania i nie mam pewności czy wyjedziemy razem. Elu, faktycznie ten Mikołaj, to makabra, też czytałam i większość opinii jest niepochlebnych. Bożenko, może i będzie fajnie...każda osobno, tylko, jak jedziesz z kumpela to zawsze jest fajniej
Ważne jest gdzie jedziesz, ale ważniejsze z kim .Też jadę w ciemno , zawsze trafiałam na super współlokatorki i fajne towarzystwo.
A jak teraz będzie ?
Gosiu musisz próbować , innego wyjścia nie ma .My w tym roku też polowałyśmy na zwroty , bo w 2015 w grudniu mój lekarz był nadgorliwy i wysłał sam mój wniosek do NFZ .Było pozamiatane , bo już nie dało dołączyć do tego mojego -wniosku Jani.Postanowiłyśmy dzwonić o zwroty.My już dawno po sanatorium .Teraz już czekamy na nadanie numeru .
Elu, oczywiście będziemy polowały o zwroty. Tylko ciągle mam wątpliwości, czy uda się załatwić dwie miejscówki Jedną zawsze łatwiej. Ppociesza mnie fakt, że październik to już po sezonie i może wówczas mamy większe szanse. Nawet nie będziemy przebierać wśród miejscowości. Jak zaproponują Kołobrzeg i dwie miejscówki... to też nie będziemy wybrzydzać
Gosiu , my też szukałyśmy 2 zwrotów i żeby nie fakt że ja miałam zaplanowany zaległy urlop to pewnie coś ciekawszego bysmy upolowały a nie Ciechocinek .Popatrzcie , ja już dawno zapomniałam że byłam a też składałam w grudniu 2015 r. nie mogłam czekać na przydział bo pewnie by się zbiegł z moim wyjazdem z ZUS .Za 3 tygodnie ląduję w Gdańsku -Sobieszewie .Trzymam jutro mocno kciuki.