CIEPLICE DOM ZDROJOWY 24.07-16.08

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
dorotka11
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 18 lis 2016 21:14
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 3

Re: CIEPLICE DOM ZDROJOWY 24.07-16.08

Post autor: dorotka11 »

Witam.Jestem już w Cieplicach,mam bardzo dobre zabiegi,ładny duży pokój z łazienką. Towarzystwo super, okolica piękna.Pozdrawiam cieplutko ;)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

:( no i minęło towarzystwo dobre było ???
Awatar użytkownika
dorotka11
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 18 lis 2016 21:14
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: dorotka11 »

Romekwie pisze::( no i minęło towarzystwo dobre było ???
Witaj.Już jestem w domku.Powiem tak.Cieplice nie urzekły mnie aż tak bardzo,ośrodek ok,zabiegi ok,towarzystwo miałam super.Ogólnie dużo starszych ludzi odemnie 50+ ,każdy chodził własnymi ściezkami.Na terenie ośrodka żadnej integracji. Same Cieplice to jakaś patologia, śmierdzące uliczki z pijakami,żulami i bezdomnymi. Strach było okna otwierać bo podchodzili żebrać o papierosy albo pieniądze.Strach wyjść na spacer bo wszędzie pijacy żebracy. Dobrze że wokół Cieplic są piękne miejscowości do których można bez problemu dojechać komunikacją miejską lub pociągiem oraz skorzystać z ofert biur podróży bo w samych Cieplicach to nuda.Ogólnie jestem zadowolona ale nie chciałabym już tam jechać.
ODPOWIEDZ