Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Elu to super, że jestescie zadowolone i że załatwiłaś wszystko tak jak chciałaś. Ja nie ukrywam, że wolałabym miejscowość w której można by i potupać nóżką i to często (lubię taniec, w przeciwieństwie do mojej brzydkiej połówki) i pospacerować i pobiegać po mieście i po sklepach i wypić piwko Dużo tego, jak na miejscowość kuracyjną, ale takie też się trafiają
Elu, jeszcze raz napisze,że się bardzo ciesze jak ty się cieszysz ,ale ja jak Gosia wolała bym inną miejscowość,żeby potańczyć,posiedzieć w ładnej kawiarni i pospacerować ,ale nie mamy wyboru.
Elu,masz racje,a z tymi zwrotami,dziś dzwoniłam dwa razy i rozmawiałam z różnymi osobami i dwie różne wersje.Jestem już zła na to czekanie,informacja listopad.
Macie rację, wkurzona to mało powiedziane Szlak mnie trafia co ten Fundusz wyprawia, w głowie sie nie mieści. Najpierw numerki wskoczyły z 229 na 236.... a potem spadły do 227... reasumując dzisiaj zeszły 2 (słownie DWA numerki). To skandal i zastanawiam się, czy nie powinno się takich sytuacji opisać. Tylko zastanawiam się gdzie wysmarować pismo, czy w mediach, czy do Dyrekcji NFZ. Takie myśli chodzą mi dzis po głowie, a co jutro będzie zobaczę.
Ponieważ na bieżąco współpracuję z radcą prawnym....jutro go podpytam, co w takiej sytuacji można zrobić. Facet jest niesamowity, zawsze ma fajne pomysły. w swojej karierze zawodowej nie przegrał żadnej sprawy.
Gosiu,a mnie wkurzyło jeszcze bardziej to,że jak przeczytałam,że po uzyskaniu skierowania, nie będę mogła dzwonić o zwroty,no to za tel.i słyszę zwrotów żadnych , po co mam szukać dokumentów wyjazd listopad.za pół.godz.dzwonie drugi raz na drugi tel.i słyszę co innego,że po otrzymaniu dokumentu mogę spróbować wydzwonić zwrot.A w ogóle to podmienili,bo obie jakieś nowe.