Busko-Zdrój Zbludowice Astoria 22.08-12.09.2017

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
andrzejm1954
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 19 paź 2012 18:35
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 11
Podziękował: 29 razy
Podziękowano: 4 razy

Busko-Zdrój Zbludowice Astoria 22.08-12.09.2017

Post autor: andrzejm1954 »

Leczenie uzdrowiskowe - reumatologia z NFZ. Czy Ktoś jeszcze wybiera się w tym czasie. Prawy górny róg wyszukiwarki wykorzystałem. Nie wiele znalazłem. Czy może Ktoś ostatnio był i ma aktualną wiedzę o warunkach. Będę wdzięczny za każdą informację. :roll:
andrzejm1954
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Re: Busko-Zdrój Zbludowice Astoria 22.08-12.09.2017

andrzejm1954 pisze:Leczenie uzdrowiskowe - reumatologia z NFZ. Czy Ktoś jeszcze wybiera się w tym czasie. Prawy górny róg wyszukiwarki wykorzystałem. Nie wiele znalazłem. Czy może Ktoś ostatnio był i ma aktualną wiedzę o warunkach. Będę wdzięczny za każdą informację. :roll:
A wybiera się Ktoś w tym czasie do Buska?
Nie musi być Astoria. :oops:
mismiod
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 14 lip 2014 17:45
Oddział NFZ: Podkarpacki
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: mismiod »

Witaj ....a wybiera się wybiera ale do "Krystyny" i 21 sierpnia.Byłam już kilka razy w Busku ,ale nie w Astorii,więc nie wiem jak tam jest,na zdjęciach wygląda solidnie.Jeśli nie byłeś w Busku to się nie będziesz rozczarowany.Do zobaczenia.
andrzejm1954
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

mismiod pisze:Witaj ....a wybiera się wybiera ale do "Krystyny" i 21 sierpnia.Byłam już kilka razy w Busku ,ale nie w Astorii,więc nie wiem jak tam jest,na zdjęciach wygląda solidnie.Jeśli nie byłeś w Busku to się nie będziesz rozczarowany.Do zobaczenia.
To już mi raźniej. Do miłego :kwiat:
mismiod
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Witam pomyslalam ze moze będzie nas więcej z forum w Busku mozna by się spotkac .Co ty na to?Bylam na takim zlocie..fajni ludzie.Pozdro.
andrzejm1954
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

mismiod pisze:Witam pomyslalam ze moze będzie nas więcej z forum w Busku mozna by się spotkac .Co ty na to?Bylam na takim zlocie..fajni ludzie.Pozdro.
Nie widzę przeszkód... Pozdrawiam :kwiat:
katiacz
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 28 maja 2017 12:19
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: katiacz »

Byłam tam rok temu. Astoria pozostawia wiele do przemyśleń. Jesli trafisz do części hotelowej jest super, jesli do budynku starszego to tam juz nie jest tak cudownie. Mieszkalam na piętrze na poddaszu więc byl problem bo przeszkdzalo ludziom na dole nawet nasze chodzenie. Woda często zimna zapychaly sie łazienki w pokojach. Zabiegi wszystkie na miejscu i ok tylko na sali sfochowana postawna Pani, ale ogolnie rehabilitanci i personel super. Gorzej z kuchnią. Mało sprzątano, jedzenie też niekoniecznie bo sami nie gotują dowożą. Kawiarenki brak no ale tego w mieście jest dużo. Ogólnie w Busku fajnie ale to miejsce gdzie większość to 70 i 80 latki.więc byłam tam sporo mlodsza i nawet na wycieczki po okolicy nie miałam z kim jeździć. Szkoda. Jednakgmail trzrba pamiętać, ze nie jedziemy na wyjazd do 5* hotelu i na prywatny koszt tylko nfzvi trzeba się cieszyć z każdej chwili.

życzę udanego pobytu
andrzejm1954
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

katiacz pisze: 20 sie 2017 07:52 Byłam tam rok temu. Astoria pozostawia wiele do przemyśleń. Jesli trafisz do części hotelowej jest super, jesli do budynku starszego to tam juz nie jest tak cudownie. Mieszkalam na piętrze na poddaszu więc byl problem bo przeszkdzalo ludziom na dole nawet nasze chodzenie. Woda często zimna zapychaly sie łazienki w pokojach. Zabiegi wszystkie na miejscu i ok tylko na sali sfochowana postawna Pani, ale ogolnie rehabilitanci i personel super. Gorzej z kuchnią. Mało sprzątano, jedzenie też niekoniecznie bo sami nie gotują dowożą. Kawiarenki brak no ale tego w mieście jest dużo. Ogólnie w Busku fajnie ale to miejsce gdzie większość to 70 i 80 latki.więc byłam tam sporo mlodsza i nawet na wycieczki po okolicy nie miałam z kim jeździć. Szkoda. Jednakgmail trzrba pamiętać, ze nie jedziemy na wyjazd do 5* hotelu i na prywatny koszt tylko nfzvi trzeba się cieszyć z każdej chwili.

życzę udanego pobytu
A można z NFZ trafić do części hotelowej? :roll: Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Ogólnie w Busku fajnie ale to miejsce gdzie większość to 70 i 80 latki
To chyba nie jest zasada. Nastolatką nie jestem ale też do wieku który podałaś nieco mi brakuje.W Busku byłam wiele razy i zazwyczaj moi znajomi i moje towarzystwo było młodsze i dużo młodsze.
mismiod
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Witaj Felice zgadzam się z Tobą. Wlasnie wczoraj przyjechalam do Krystyny. Jestem tu juz 5 raz,jakos tak NFZ tutaj mnie kieruje.Zabiegi super i reszta tez.Kuracjusze w roznym wieku,dla mnie to nie ma znaczenia.Przyjechalam się leczyć .Jesli spotyka się milych i ciekawych ludzi to wiek nie ma znaczenia. Pozdrawiam.
ODPOWIEDZ