Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Adela pisze: 23 sie 2017 23:52
Hej Andrzeju ja dziś tez zaliczyłam fryzjera . ale bez radykalnych zmian kolorystycznych walizka już wystawiona,ale jeszcxe pusta, wcale nie wiem co do niej włożyć a odprawię się za dwa , trzy dni
Witam
a u mnie lista na środku biurka... cała zapisana jak zawsze będzie problem z pakowaniem
Póki co, zaklinam pogodę i odliczam
Miłego dnia
Witam-Dzięki Atinko :kwiat za Ciepłe Słówko-mam nadzieję że wszystkie kwiatki podlane,torby po dopinane a farba na włoskach nie....poschodziła Pozdrawiam,Buziolki Przesyłam Miłego Popołudnia
Witam słonecznie.Mam nadzieję że Atinka pozostawi trochę słońca nad Bałtykiem .W innym wypadku będę musiała świecić oczyma Strapperku mam nadzieję że między tymi Twoimi wojażami ,bedziesz miała chwilkę aby ocenić
Ło matko ..... walizkę zapakowałam ale nie wiem co w niej jest
Kwiatki nie podlane ..... a ja jestem w czarnej doopie
Mimo to witam wieczorkiem Nocne Mareczki
Hej dla wszystkich...
Moja kolejna walizka dopakowana...chyba wszystko zabrałam
Andrzeju,jutro to raczej do Ciebie nie wpadniemy na kawę,ale możesz nam pomachać
Wszystkim wybierającym się gdziekolwiek życzę słoneczka.