kto złożył wniosek w grudniu 2015 roku?
-
bozenka999
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 26 cze 2017 13:14
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 1
- Podziękowano: 2 razy
- gosiam
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 01 mar 2013 18:28
- Staż sanatoryjny: 16
- Podziękował: 1 raz
Re: kto złożył wniosek w grudniu 2015 roku?
U mnie od wcześmniejszego wpisu nic się nie zmieniło. Nadal mam 185. A jutro pewnie wskoczy do 190, potem troszke spadnie itd
- Fionka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 mar 2015 18:09
- Staż sanatoryjny: 2
Cześć.Wcale się Wam nie dziwie .Ja też bym była wściekła .To co wyprawiają to najzwyklejsze lekceważenie pacjenta .Halinko to jest ten zdrowy ludzki rodzaj zazdrości .Ja też zazdrościłam moim forumowym koleżankom że dostały wyjazd z ZUS tam gdzie też chciałam jechać .Często rozmawiałyśmy o tym jak ja im zazdroszczę ale byłam szczęśliwa że choć one mogły się cieszyć tym wyjazdem .
- gosiam
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 01 mar 2013 18:28
- Staż sanatoryjny: 16
- Podziękował: 1 raz
Dziewczyny, nawet nie wiem, czy to można nazwać zazdrością. To jest taki ludzki odruch, gdzie się mówi "ale Ci zazdroszczę". Elu, co do nas, wierz, że nawet nie mam ochoty na nic, ani na wyjazd, ani na pracę, ani na porządki w domu itp. Takie zachowanie pracowników naszego funduszu, przynajmniej w moim przypadku, zniechęca. Nie masz zapału do niczego, bo ileż można czekać na informację, tym bardziej, że tak jak moja Zosia, dawno zna przydział i moze wiele spraw zaplanować. Ona jest emerytką, wiec czasowo tez nie jest uzależniona od pracy zawodowej. Ja, abym poszła na urlop, jako kierownik działu muszę wiele spraw pozałatwiać, przekazać komuś. Miałam takie sytuacje, ze nawet gdy miałam urlop zaplanowany, to tego urlopu nie dostałam, bo prezes nie wyraził zgody. To wszystko po prostu dołuje.