Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
to jest bardziej podniecające,wiem że w Krynicy to byłaś myślami cały czas w amerykan-inu,Słoneczko,wiesz co jesteś super kobita! kocham Ciebie,Margote i Gośkę S,innych nie kocham bo mnie nie chcą,spadam buziaki!
No poszłam dzisiaj na tańce ale tylko zajrzeć.... na piwko ... kreacje balowe, frędzle te sprawy... a ja z koleżanką... dżinsy i tenisówki kompletnie nieprzygotowana...ale branie było prawie natychmiast... odmówiłam, przeprosiłam, że ja tylko piwko i wypad... wzrok pań obecnych dość licznie w lokalu bezcenny (jakaś kretynka napewno, prosi ja do tańca chłop- towar defic